Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezinde berberlerin 100. yıl heyecanı

Yerel 26.10.2023 - 11:07, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:07
 

Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezinde berberlerin 100. yıl heyecanı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, beraberindeki ekiple birlikte katılım gösterdiği Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin 29 Ekim 2023 Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliği'nde Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri ile bir araya geldi.
Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda yapılan konuşmaların ardından Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında kalfa ve ustalık yeterliliği kazandırılmasına yönelik eğitim alan öğrencilere yönelik Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ABO Show takımının milli özelliklerle şekillenen saç kesimi ve tasarımı üzerine sergiledikleri  uygulamalı gösteriminin ardından, Oda Eğitmeni Cumhur Laçinok tarafından yeni nesil saç kesim teknikleri sunumu gerçekleşti. Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, konuşmasında; "Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin gerçekleştirdiği 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliğine Oda olarak dahil olmaktan ve geleceğin berberlerinin mesleki anlamda gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz.  Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." ifadelerini kullandı. Kara, konuşmasının devamında Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nizamettin Gökmen'e de Ankara Berberler Odası olarak kendilerini anlamlı kutlamaya davet ettikleri için teşekkür etti.
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, beraberindeki ekiple birlikte katılım gösterdiği Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin 29 Ekim 2023 Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliği'nde Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri ile bir araya geldi.

Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda yapılan konuşmaların ardından Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında kalfa ve ustalık yeterliliği kazandırılmasına yönelik eğitim alan öğrencilere yönelik Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ABO Show takımının milli özelliklerle şekillenen saç kesimi ve tasarımı üzerine sergiledikleri  uygulamalı gösteriminin ardından, Oda Eğitmeni Cumhur Laçinok tarafından yeni nesil saç kesim teknikleri sunumu gerçekleşti.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, konuşmasında; "Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin gerçekleştirdiği 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliğine Oda olarak dahil olmaktan ve geleceğin berberlerinin mesleki anlamda gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlemle ve rahmetle anıyoruz.  Cumhuriyetimizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kara, konuşmasının devamında Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nizamettin Gökmen'e de Ankara Berberler Odası olarak kendilerini anlamlı kutlamaya davet ettikleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.