Agora Sanat Galerisi'nde Sıra Dışı Bir Sergi

Kültür-Sanat 16.05.2024 - 09:54, Güncelleme: 16.05.2024 - 09:54
 

Agora Sanat Galerisi'nde Sıra Dışı Bir Sergi

Sema KUMRULU / Türkiye'de bir ilk olan yapay zeka destekli ''Yaratıcı Fikirler'' resim sergisi, 11 Mayıs 2024 tarihinde Agora Sanat Galerisinde yoğun bir kalabalıkla açılış yaptı.
  Agora Sanat Galerisi öncülüğünde gerçekleştirilen, yapay zekadan destek alınarak hazırlanmış olan görseller ressamlar tarafından yağlı boya ile tuvale aktarıldı.    Hem sergi açılışı hem de Agora Sanat Galerisi'nin açılışı bir arada gerçekleşti.    12 ressamın 22 eseriyle açılan sergide; Aslıhan Koç Gezer, Orhan Köse, Filiz Erçin, Neriman Şahin, Faysal Çakmak, Süheyla Üstek, Ergün Öksüz, Simin Pouraslan, Şengül Bekmez, Gül Aksoy, Gönül Aydın ve Asude Bastem yer aldı.    Tarihi olaylar ve kişilerin günümüz teknolojisi ve yaşamı ile uygulanan temalarda; Atatürk, İbni Sina, El Cezeri, Hazerfan Ahmed Çelebi, Mevlana, Vecihi Hürkuş, Evliya Çelebi, Piri Reis, Hürrem Sultan, Aziz Sancar, Fergani, Takiyüddin bin Ma'ruf gibi ünlüler yer aldı.    Bir ilkin gerçekleştirildiği, yapay zeka destekli açılmış olan sergi, 26 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.     Agora Sanat Galerisi sahibi Fatih Dal ve katılan sanatçılarımızı kutluyorum. Bu sıra dışı sergiyi mutlaka 'izleyin' derim.
Sema KUMRULU / Türkiye'de bir ilk olan yapay zeka destekli ''Yaratıcı Fikirler'' resim sergisi, 11 Mayıs 2024 tarihinde Agora Sanat Galerisinde yoğun bir kalabalıkla açılış yaptı.

  Agora Sanat Galerisi öncülüğünde gerçekleştirilen, yapay zekadan destek alınarak hazırlanmış olan görseller ressamlar tarafından yağlı boya ile tuvale aktarıldı.

   Hem sergi açılışı hem de Agora Sanat Galerisi'nin açılışı bir arada gerçekleşti.

   12 ressamın 22 eseriyle açılan sergide; Aslıhan Koç Gezer, Orhan Köse, Filiz Erçin, Neriman Şahin, Faysal Çakmak, Süheyla Üstek, Ergün Öksüz, Simin Pouraslan, Şengül Bekmez, Gül Aksoy, Gönül Aydın ve Asude Bastem yer aldı.

   Tarihi olaylar ve kişilerin günümüz teknolojisi ve yaşamı ile uygulanan temalarda; Atatürk, İbni Sina, El Cezeri, Hazerfan Ahmed Çelebi, Mevlana, Vecihi Hürkuş, Evliya Çelebi, Piri Reis, Hürrem Sultan, Aziz Sancar, Fergani, Takiyüddin bin Ma'ruf gibi ünlüler yer aldı.

   Bir ilkin gerçekleştirildiği, yapay zeka destekli açılmış olan sergi, 26 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

    Agora Sanat Galerisi sahibi Fatih Dal ve katılan sanatçılarımızı kutluyorum. Bu sıra dışı sergiyi mutlaka 'izleyin' derim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.