Afet bilinci ve eğitimi artarak sürüyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 18:31, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:31
 

Afet bilinci ve eğitimi artarak sürüyor

Ankara CerModern, AFAD'ın 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde düzenlediği sergiye ev sahipliği yaptı. Deprem eğitiminin önemi vurgulandı...
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla CerModern'de bir sergi düzenledi. Serginin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, 6 Şubat'ta millet olarak acıları birlikte omuzlandıklarını ve yaraları beraber sardıklarını belirtti. Yazgı, asrın felaketinin asrın dayanışmasına dönüştürüldüğünü ifade ederek, bu zor günlerde deprem bölgesinde yapılan çalışmalardan dolayı AFAD'a ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. AFAD'ın önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Yazgı, serginin afet bilinci ve eğitimi konularındaki çalışmalarının yansıması olacağını ve toplumun afetlere karşı bilinçli yaklaşım geliştirmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Kareleri" oylaması kapsamında, CSO Ada Ankara ziyaretçilerine oylamaya katılma imkânı sunan bir ekranın konumlandırıldığı bildirildi.
Ankara CerModern, AFAD'ın 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde düzenlediği sergiye ev sahipliği yaptı. Deprem eğitiminin önemi vurgulandı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla CerModern'de bir sergi düzenledi. Serginin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, 6 Şubat'ta millet olarak acıları birlikte omuzlandıklarını ve yaraları beraber sardıklarını belirtti.

Yazgı, asrın felaketinin asrın dayanışmasına dönüştürüldüğünü ifade ederek, bu zor günlerde deprem bölgesinde yapılan çalışmalardan dolayı AFAD'a ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. AFAD'ın önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Yazgı, serginin afet bilinci ve eğitimi konularındaki çalışmalarının yansıması olacağını ve toplumun afetlere karşı bilinçli yaklaşım geliştirmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Ayrıca, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Kareleri" oylaması kapsamında, CSO Ada Ankara ziyaretçilerine oylamaya katılma imkânı sunan bir ekranın konumlandırıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.