ADIYAMAN’DA KURULAN BÜYÜK SİNCAN ÇARŞISI AÇILDI

Yerel 17.04.2023 - 14:55, Güncelleme: 17.04.2023 - 14:55
 

ADIYAMAN’DA KURULAN BÜYÜK SİNCAN ÇARŞISI AÇILDI

Depremin ilk gününden bu yana Adıyaman’da çalışmalarına ara vermeyen Sincan Belediyesi, bölgede 300 konteynerlik barınma yardımının yanında 61 konteynerlik bir de çarşı kurdu. Büyük Sincan Çarşısı Adıyaman’da Sincan Belediyesi’nin verdiği bir iftar davetiyle açıldı. Açılışa katılan Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a ve Sincan’a teşekkürlerini iletti.
Kardeş il Adıyaman’da depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Sincan Belediyesi, konteyner kent, çadır kent ve aşevi hizmetlerinin yanında bir de çarşı kurdu. 61 konteynerden oluşan “Büyük Sincan Çarşısı” Adıyaman’da esnafın ve günlük yaşamın normale dönüşü için büyük katkı sağlayacak. Çarşının açılışı, Sincan Belediyesi’nin Adıyaman’da verdiği bir iftar yemeği ile gerçekleşti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek açılışla ilgili açıklamalarda bulundu. VALİ ÇİÇEK: İYİ Kİ SİNCAN BELEDİYESİ VAR Vali Gökmen Çiçek, yaşanan süreci şöyle anlattı: “Başkanımız iş bende, ben burayı yapacağım’ dedi. Gece gündüz hiç çalışmanın durduğunu görmedim. Gece saat 11’de bile geldiğimde Sincan Belediyesi personelini burada hep çalışıyor buldum. 15 gün gibi bir süre içerisinde Sincan Belediyesi burayı tamamladı ve bize teslim etti. Bizler de noter huzurunda çektiğimiz kura ile esnaflarımıza dükkanlarını verdik. Yüzümüz bu manada gülüyor.” Çiçek konuşmasının devamında “Belediye Başkanımızhem esnafımız hem vatandaşımız bu vesilesiyle buluşalım diye bir iftar yemeği verdi. Gerçekten Sincan Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İyi ki Sincan Belediyesi var diyorum. Sincan’a da buradan selamlarımı iletiyorum. Bugün burada hemşerilerimizle buluşmak, birbirimize sarılmak bizi çok mutlu etti” diyerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti. BAŞKAN ERCAN: “TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK” Başkan Murat Ercan ise “Böylesine çalışkan ve samimi bir valimiz böyle bir talepte bulununca onu kırmak ve mahcup etmek olmazdı. Biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. 15 gün gibi bir süre içinde çarşımızı tamamladık. Hastane karşısında konteyner kentimiz, çadır kentimiz, aşevimiz ve temizlik hizmetlerimizle de depremin ilk gününden itibaren buradaydık. Bugün de burada bir iftarla hem çarşımız için bir Bismillah deyip açılışını yapmış olduk hem de vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Tekrar Sayın Valimize, Odalar Birliği Başkanımıza, Esnaf Odası Başkanımıza ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Depremin ilk gününden bu yana Adıyaman’da çalışmalarına ara vermeyen Sincan Belediyesi, bölgede 300 konteynerlik barınma yardımının yanında 61 konteynerlik bir de çarşı kurdu. Büyük Sincan Çarşısı Adıyaman’da Sincan Belediyesi’nin verdiği bir iftar davetiyle açıldı. Açılışa katılan Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a ve Sincan’a teşekkürlerini iletti.

Kardeş il Adıyaman’da depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Sincan Belediyesi, konteyner kent, çadır kent ve aşevi hizmetlerinin yanında bir de çarşı kurdu. 61 konteynerden oluşan “Büyük Sincan Çarşısı” Adıyaman’da esnafın ve günlük yaşamın normale dönüşü için büyük katkı sağlayacak.

Çarşının açılışı, Sincan Belediyesi’nin Adıyaman’da verdiği bir iftar yemeği ile gerçekleşti. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

VALİ ÇİÇEK: İYİ Kİ SİNCAN BELEDİYESİ VAR
Vali Gökmen Çiçek, yaşanan süreci şöyle anlattı: “Başkanımız iş bende, ben burayı yapacağım’ dedi. Gece gündüz hiç çalışmanın durduğunu görmedim. Gece saat 11’de bile geldiğimde Sincan Belediyesi personelini burada hep çalışıyor buldum. 15 gün gibi bir süre içerisinde Sincan Belediyesi burayı tamamladı ve bize teslim etti. Bizler de noter huzurunda çektiğimiz kura ile esnaflarımıza dükkanlarını verdik. Yüzümüz bu manada gülüyor.”
Çiçek konuşmasının devamında “Belediye Başkanımızhem esnafımız hem vatandaşımız bu vesilesiyle buluşalım diye bir iftar yemeği verdi. Gerçekten Sincan Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. İyi ki Sincan Belediyesi var diyorum. Sincan’a da buradan selamlarımı iletiyorum. Bugün burada hemşerilerimizle buluşmak, birbirimize sarılmak bizi çok mutlu etti” diyerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

BAŞKAN ERCAN: “TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

Başkan Murat Ercan ise “Böylesine çalışkan ve samimi bir valimiz böyle bir talepte bulununca onu kırmak ve mahcup etmek olmazdı. Biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. 15 gün gibi bir süre içinde çarşımızı tamamladık. Hastane karşısında konteyner kentimiz, çadır kentimiz, aşevimiz ve temizlik hizmetlerimizle de depremin ilk gününden itibaren buradaydık. Bugün de burada bir iftarla hem çarşımız için bir Bismillah deyip açılışını yapmış olduk hem de vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Tekrar Sayın Valimize, Odalar Birliği Başkanımıza, Esnaf Odası Başkanımıza ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.