ADIYAMAN’DA BÜYÜK SİNCAN ÇARŞISI

Yerel 11.04.2023 - 09:49, Güncelleme: 11.04.2023 - 09:49
 

ADIYAMAN’DA BÜYÜK SİNCAN ÇARŞISI

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Adıyaman’ı kardeş il seçen Sincan Belediyesi, ilde günlük hayatın normale dönmesi için canla başla çalışıyor. 300’e yakın konteynerle Adıyamanlı vatandaşlara barınma imkânı sağlayan Sincan Belediyesi, esnaf için de 61 konteynerlik bir çarşı kurdu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın çalışmalarını duyurduğu 61 konteynerlik çarşı tamamlandı. Adıyaman’da bulunan ve esnafı yeniden ayağa kaldıracak olan çarşının ismi ise “Büyük Sincan İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Sitesi”. Başkan Ercan, çarşıyı ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çarşının alt yapısından çevre düzenlemesine kadar tüm detaylarını yapan Sincan Belediyesi, kardeş il Adıyaman için tüm imkanlarıyla seferber olmaya devam ediyor. İlk günden itibaren bölge halkının yanında yer alan Sincan Belediyesi, bir yandan şehrin sokaklarında temizlik çalışmaları yaparken belediye faaliyetlerine katkı sunuyor. Bir yandan da yemek, barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bugüne kadar 300’e yakın konteynerle vatandaşlara barınma imkânı sunan Sincan Belediyesi Ramazan ayında da iftar çadırıyla iftarlık ve sahurluk ikramında bulunuyor. BAŞKAN ERCAN: İLK SİFTAH İÇİN GERİ SAYIM Adıyaman’da 61 konteynerlik Büyük Sincan Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Ercan çalışmaların tamamlandığı müjdesini vererek “İlk siftah için geri sayım başladı” dedi. Bölge halkı Başkan Ercan’a bu kadar kısa sürede tamamlanan çarşı için teşekkür etti.  İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÇARŞIYI ZİYARET ETTİ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu;Vali Gökmen Çiçek koordinesinde Sincan Belediyesi tarafından yapılan çarşıyı ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan Bakan Soylu çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Kahramanmaraş depreminden etkilenen Adıyaman’ı kardeş il seçen Sincan Belediyesi, ilde günlük hayatın normale dönmesi için canla başla çalışıyor. 300’e yakın konteynerle Adıyamanlı vatandaşlara barınma imkânı sağlayan Sincan Belediyesi, esnaf için de 61 konteynerlik bir çarşı kurdu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın çalışmalarını duyurduğu 61 konteynerlik çarşı tamamlandı. Adıyaman’da bulunan ve esnafı yeniden ayağa kaldıracak olan çarşının ismi ise “Büyük Sincan İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Sitesi”. Başkan Ercan, çarşıyı ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çarşının alt yapısından çevre düzenlemesine kadar tüm detaylarını yapan Sincan Belediyesi, kardeş il Adıyaman için tüm imkanlarıyla seferber olmaya devam ediyor. İlk günden itibaren bölge halkının yanında yer alan Sincan Belediyesi, bir yandan şehrin sokaklarında temizlik çalışmaları yaparken belediye faaliyetlerine katkı sunuyor. Bir yandan da yemek, barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bugüne kadar 300’e yakın konteynerle vatandaşlara barınma imkânı sunan Sincan Belediyesi Ramazan ayında da iftar çadırıyla iftarlık ve sahurluk ikramında bulunuyor.

BAŞKAN ERCAN: İLK SİFTAH İÇİN GERİ SAYIM

Adıyaman’da 61 konteynerlik Büyük Sincan Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Ercan çalışmaların tamamlandığı müjdesini vererek “İlk siftah için geri sayım başladı” dedi. Bölge halkı Başkan Ercan’a bu kadar kısa sürede tamamlanan çarşı için teşekkür etti. 

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÇARŞIYI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu;Vali Gökmen Çiçek koordinesinde Sincan Belediyesi tarafından yapılan çarşıyı ziyaret etti. Bölgede incelemelerde bulunan Bakan Soylu çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.