ABB'nin ucuz et satışı mobil araç ile çevre ilçelere de ulaştı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 19:35, Güncelleme: 17.03.2024 - 19:35
 

ABB'nin ucuz et satışı mobil araç ile çevre ilçelere de ulaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı süresince devam eden uygun fiyatlı et satış uygulaması, Başkentlilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor...
Vatandaşlar, yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine kolaylıkla erişebiliyorlar. Bu uygulama sayesinde ilk beş günde toplam 22 bin 966 kilo et satıldı. Ayrıca, Başkent Mobil Market aracılığıyla çevre ilçelerde de uygun fiyatlı et satışı başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilere destek olmaya devam ediyor. Başkent Marketlerinde Ramazan ayı boyunca sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması, sağlıklı ve kaliteli gıdaya erişimi kolaylaştırıyor. Veteriner hekim kontrolünde muayenelerden geçirilen ürünler, uygun fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor. Kasap Köfte, Eko Kıyma, Eko Kuşbaşı, Ayaş Kooperatif Dana Sucuk ve Yemeklik-Haşlamalık Et gibi ürünler, kilogram başına belirlenen fiyatlarla satılıyor. Ayrıca, Başkent Mobil Market ile çevre ilçelere de uygun fiyatlı et satışı başladı. Mobil Market, Ayaş ve Güdül ilçelerinde vatandaşlara hizmet veriyor. Programa katılmak isteyenler, sosyal medya hesapları üzerinden Başkent Mobil Market'in satış programına erişebilir. Başkentliler, uygun fiyatlı et satışı uygulamasından memnuniyetlerini dile getirirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ettiler. Özellikle emekliler, bu hizmetin kendileri için büyük bir nimet olduğunu belirttiler ve devamını diledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı süresince devam eden uygun fiyatlı et satış uygulaması, Başkentlilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor...

Vatandaşlar, yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine kolaylıkla erişebiliyorlar. Bu uygulama sayesinde ilk beş günde toplam 22 bin 966 kilo et satıldı. Ayrıca, Başkent Mobil Market aracılığıyla çevre ilçelerde de uygun fiyatlı et satışı başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilere destek olmaya devam ediyor. Başkent Marketlerinde Ramazan ayı boyunca sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması, sağlıklı ve kaliteli gıdaya erişimi kolaylaştırıyor. Veteriner hekim kontrolünde muayenelerden geçirilen ürünler, uygun fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor. Kasap Köfte, Eko Kıyma, Eko Kuşbaşı, Ayaş Kooperatif Dana Sucuk ve Yemeklik-Haşlamalık Et gibi ürünler, kilogram başına belirlenen fiyatlarla satılıyor.

Ayrıca, Başkent Mobil Market ile çevre ilçelere de uygun fiyatlı et satışı başladı. Mobil Market, Ayaş ve Güdül ilçelerinde vatandaşlara hizmet veriyor. Programa katılmak isteyenler, sosyal medya hesapları üzerinden Başkent Mobil Market'in satış programına erişebilir.

Başkentliler, uygun fiyatlı et satışı uygulamasından memnuniyetlerini dile getirirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ettiler. Özellikle emekliler, bu hizmetin kendileri için büyük bir nimet olduğunu belirttiler ve devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.