ABB’nin Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde İlk Mezuniyet

Güncel 18.06.2023 - 22:08, Güncelleme: 18.06.2023 - 22:08
 

ABB’nin Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde İlk Mezuniyet

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ilk mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. Özel gereksinimli ile normal gelişim gösteren ve birlikte eğitim alan 3-4 yaş grubundaki 50 öğrenci, düzenlenen yılsonu etkinliğinde birbirinden renkli gösterilerle hünerlerini sergiledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projeler arasında yer alan Türkiye’nin en büyük Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ilk yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim aldığı merkezde 3-4 yaş grubu öğrencilerİngilizce, jimnastik ve dans gösterilerinde hünerlerini sergiledi.   ENGELSİZ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ İLK MEZUNLARINI VERDİ İlk mezuniyet heyecanının yaşandığı Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde, çocukların öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiği gösteriler renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan veliler sevinç ve hüznü aynı anda yaşarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş da ailelerin heyecanına ortak oldu. Amaçlarının daha çok çocuğa kaliteli eğitim vermek olduğunu söyleyen Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu ise düzenlenen etkinlik hakkında şöyle konuştu: “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nin ilk yılını çocuklarımızla başarılı bir şekilde tamamladık. Vicdanlı çocuklar yetiştirme sloganıyla açtığımız bakımevinde 20 özel gereksinimli, 30 normal gelişim gösteren çocuğumuz hep birlikte eğitim gördü. Amacımız daha çok çocuğa kaliteli eğitimi ulaştırmak…”   YILSONU ETKİNLİĞİNDE BABALAR GÜNÜ DE UNUTULMADI 3-4 yaş grubu öğrenciler geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılmış kıyafetleri giyerek gerçekleştirdikleri defile ile geri dönüşüme dikkat çekti. Çocuklar, özel olarak hazırlanan ve üzerinde ‘En iyi baba’ yazan sertifika ile hediyelerle babalarının Babalar Günü’nü de kutladı. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı program balon gösterisi ve şarkılarla sona erdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ilk mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. Özel gereksinimli ile normal gelişim gösteren ve birlikte eğitim alan 3-4 yaş grubundaki 50 öğrenci, düzenlenen yılsonu etkinliğinde birbirinden renkli gösterilerle hünerlerini sergiledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projeler arasında yer alan Türkiye’nin en büyük Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde ilk yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim aldığı merkezde 3-4 yaş grubu öğrencilerİngilizce, jimnastik ve dans gösterilerinde hünerlerini sergiledi.

 

ENGELSİZ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

İlk mezuniyet heyecanının yaşandığı Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde, çocukların öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiği gösteriler renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğe katılan veliler sevinç ve hüznü aynı anda yaşarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş da ailelerin heyecanına ortak oldu.

Amaçlarının daha çok çocuğa kaliteli eğitim vermek olduğunu söyleyen Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu ise düzenlenen etkinlik hakkında şöyle konuştu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nin ilk yılını çocuklarımızla başarılı bir şekilde tamamladık. Vicdanlı çocuklar yetiştirme sloganıyla açtığımız bakımevinde 20 özel gereksinimli, 30 normal gelişim gösteren çocuğumuz hep birlikte eğitim gördü. Amacımız daha çok çocuğa kaliteli eğitimi ulaştırmak…”

 

YILSONU ETKİNLİĞİNDE BABALAR GÜNÜ DE UNUTULMADI

3-4 yaş grubu öğrenciler geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılmış kıyafetleri giyerek gerçekleştirdikleri defile ile geri dönüşüme dikkat çekti. Çocuklar, özel olarak hazırlanan ve üzerinde ‘En iyi baba’ yazan sertifika ile hediyelerle babalarının Babalar Günü’nü de kutladı. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı program balon gösterisi ve şarkılarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.