ABB’nin ‘çekici’ hizmeti!

Ankara 03.08.2022 - 12:06, Güncelleme: 03.08.2022 - 12:06
 

ABB’nin ‘çekici’ hizmeti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, konforlu bir ulaşım sağlamak, araç arızası ya da kazalar sebebiyle yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla 2 yılı aşkın süre önce başlattığı ücretsiz araç çekici hizmetine devam ediyor.
  Büyükşehir Belediyesi, Başkent 153’ü arayarak ücretsiz araç çekici hizmetinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlara hafta içi 07.00-09.30 saatleri arasında çekici hizmeti sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayatı kolaylaştıran insan odaklı hizmetlerihız kesmeden devam ediyor. Başkentte trafik akışını kolaylaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi,2 yılı aşkın süre önce başlattığı ücretsiz araç çekici hizmetine devam ediyor. Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu üzerinde Fen İşleri Daire Başkanlığına ait 4 ayrı kurtarma aracı yolda kalan, aracı arızalanan ya da kaza geçiren sürücülere hafta içi her gün 07.00-09.30 saatleri arasında ücretsiz olarakhizmet vermeyi sürdürüyor. Başkent 153’e gelen ihbarlar sonrası kazanın meydana geldiği veya aracın arızalandığı noktaya giden ekipler, trafik güvenliğini gözeterek araç sahipleri ile araçları en yakın sanayiye kadar götürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, konforlu bir ulaşım sağlamak, araç arızası ya da kazalar sebebiyle yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla 2 yılı aşkın süre önce başlattığı ücretsiz araç çekici hizmetine devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi, Başkent 153’ü arayarak ücretsiz araç çekici hizmetinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlara hafta içi 07.00-09.30 saatleri arasında çekici hizmeti sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayatı kolaylaştıran insan odaklı hizmetlerihız kesmeden devam ediyor.

Başkentte trafik akışını kolaylaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi,2 yılı aşkın süre önce başlattığı ücretsiz araç çekici hizmetine devam ediyor.

Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu üzerinde Fen İşleri Daire Başkanlığına ait 4 ayrı kurtarma aracı yolda kalan, aracı arızalanan ya da kaza geçiren sürücülere hafta içi her gün 07.00-09.30 saatleri arasında ücretsiz olarakhizmet vermeyi sürdürüyor.

Başkent 153’e gelen ihbarlar sonrası kazanın meydana geldiği veya aracın arızalandığı noktaya giden ekipler, trafik güvenliğini gözeterek araç sahipleri ile araçları en yakın sanayiye kadar götürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.