ABB'den yeni ücretsiz hazırlık parkur kursu

Ankara 14.04.2023 - 10:53, Güncelleme: 14.04.2023 - 10:53
 

ABB'den yeni ücretsiz hazırlık parkur kursu

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylar için düzenlediği ücretsiz hazırlık parkur kursu için 24-28 Nisan arasında başvuruları alacak...
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kurslarına devam ediyor. Adaylar, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Parkur hazırlık kursları ise 8 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak. UZMANLAR EŞLİĞİNDE EĞİTİM Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları büyük ilgi görüyor. Adaylar gruplar hâlinde antrenmanlarda dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylar için düzenlediği ücretsiz hazırlık parkur kursu için 24-28 Nisan arasında başvuruları alacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Jandarma ve Polis Meslek Yüksekokulu ile Astsubay Eğitim Merkezi alanlarında sınava katılacak adaylara yönelik başlattığı ücretsiz hazırlık parkur kurslarına devam ediyor. Adaylar, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin; Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarındaki adaylara yönelik başlatılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursuna katılmak isteyen adaylar, 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında “www.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Parkur hazırlık kursları ise 8 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak.

UZMANLAR EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları büyük ilgi görüyor.

Adaylar gruplar hâlinde antrenmanlarda dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.