ABB'den iyilik köprüsü 'Fitre Ver'

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.03.2024 - 16:15, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:15
 

ABB'den iyilik köprüsü 'Fitre Ver'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında bir köprü oluşturarak Ramazan ayının bereketini her sofrada hissettirmek için "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyalarını başlattı. Vatandaşlar, kampanyaya "fitrever.ankara.bel.tr" adresi üzerinden katılabiliyorlar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürmek amacıyla "Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz" sloganıyla kampanya düzenliyor. Her Ramazan olduğu gibi belediye bu yıl da ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında bir aracı olarak yer alıyor. Hayırseverler, ihtiyaç sahiplerinin Başkent Kartlarına bağış yapmak için https://fitrever.ankara.bel.tr/ adresini kullanabiliyor. Kampanyayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımla duyurdu: "Ramazan ayında da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz. Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için: https://fitrever.ankara.bel.tr/" Kampanyaya ilk günden itibaren büyük ilgi gösterildi. İhtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılmak üzere yapılan sistemde tek seferde 5 işlem gerçekleştirilebiliyor ve 30 günlük yardım seçeneği de bulunuyor. Bu paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, Türkiye'nin her yerinden kampanyaya katılarak kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu. Hayırseverler, bağışlarını "https://fitrever.ankara.bel.tr/" internet sitesi üzerinden yapmaya devam ediyorlar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında bir köprü oluşturarak Ramazan ayının bereketini her sofrada hissettirmek için "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyalarını başlattı. Vatandaşlar, kampanyaya "fitrever.ankara.bel.tr" adresi üzerinden katılabiliyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürmek amacıyla "Ramazan Ayının Bereketi Her Sofrada Hissedilsin Diye İhtiyaç Sahipleriyle Hayırseverler Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyoruz" sloganıyla kampanya düzenliyor. Her Ramazan olduğu gibi belediye bu yıl da ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında bir aracı olarak yer alıyor. Hayırseverler, ihtiyaç sahiplerinin Başkent Kartlarına bağış yapmak için https://fitrever.ankara.bel.tr/ adresini kullanabiliyor.

Kampanyayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımla duyurdu: "Ramazan ayında da alan el veren eli görmesin istedik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olacak Fitre Ver kampanyasını başlatıyoruz. Ankara'da kurduğumuz dayanışma ağına katılmak isteyen vatandaşlarımız için: https://fitrever.ankara.bel.tr/"

Kampanyaya ilk günden itibaren büyük ilgi gösterildi. İhtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılmak üzere yapılan sistemde tek seferde 5 işlem gerçekleştirilebiliyor ve 30 günlük yardım seçeneği de bulunuyor. Bu paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla Ramazan'ı daha huzurlu ve bereketli geçirmelerine katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, Türkiye'nin her yerinden kampanyaya katılarak kısa sürede yaklaşık 2 milyon TL destekte bulundu. Hayırseverler, bağışlarını "https://fitrever.ankara.bel.tr/" internet sitesi üzerinden yapmaya devam ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.