ABB'den gazeteci-yazar Mine Söğüt buluşması

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.03.2024 - 14:27, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:27
 

ABB'den gazeteci-yazar Mine Söğüt buluşması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın organize ettiği "Yazar Okur Buluşması"nda Gazeteci-Yazar Mine Söğüt, Başkentlilerle bir araya geldi.
Söyleşi, Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirildi ve moderatörlüğünü İthaki Yayınları editörlerinden Ertuğrul Ogan üstlendi. Gazeteci ve Yazar Mine Söğüt, Ankaralı okurlarla buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Söğüt, gençlerin ve edebiyatseverlerin bir araya geldiği mekanların önemine değinerek, şehir yaşamında bu tür kültürel etkinliklerin artmasını ve çeşitlenmesini arzuladığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yöndeki çabalarını takdirle karşıladığını belirten Söğüt, bu tür mekanların önümüzdeki dönemlerde daha da değerli hale geleceğini dile getirdi. Programla ilgili bilgi veren Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün ise, Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirilen etkinliklerin edebiyatseverlerle buluşma ve kültür etkinliklerini teşvik etme amacını taşıdığını ifade etti. Örün, bu tür etkinliklerin diğer merkezlerde de devam edeceğini ve kültür, edebiyat, sanat ve spor alanlarında buluşmaların süreceğini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın organize ettiği "Yazar Okur Buluşması"nda Gazeteci-Yazar Mine Söğüt, Başkentlilerle bir araya geldi.

Söyleşi, Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirildi ve moderatörlüğünü İthaki Yayınları editörlerinden Ertuğrul Ogan üstlendi.

Gazeteci ve Yazar Mine Söğüt, Ankaralı okurlarla buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Söğüt, gençlerin ve edebiyatseverlerin bir araya geldiği mekanların önemine değinerek, şehir yaşamında bu tür kültürel etkinliklerin artmasını ve çeşitlenmesini arzuladığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yöndeki çabalarını takdirle karşıladığını belirten Söğüt, bu tür mekanların önümüzdeki dönemlerde daha da değerli hale geleceğini dile getirdi.

Programla ilgili bilgi veren Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün ise, Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de gerçekleştirilen etkinliklerin edebiyatseverlerle buluşma ve kültür etkinliklerini teşvik etme amacını taşıdığını ifade etti. Örün, bu tür etkinliklerin diğer merkezlerde de devam edeceğini ve kültür, edebiyat, sanat ve spor alanlarında buluşmaların süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.