ABB'den en güzel değişim: Çiçeğim Takas

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 22:27, Güncelleme: 12.02.2024 - 22:27
 

ABB'den en güzel değişim: Çiçeğim Takas

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentliler tarafından büyük ilgi gören "Çiçeğim Takas" uygulamasını yeniden başlattı.
Bu uygulama, Başkentlilere ellerinde bulunan çiçekleri ücretsiz olarak takas etme imkanı sunuyor. ABB tarafından ilk olarak Koru Metro İstasyonu'nda hayata geçirilen uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek. Vatandaşlar, kurulan stantta 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini ücretsiz olarak takas edebilecek. Çiçeğim Takas uygulaması ile Başkentliler, evlerinden ve bahçelerinden getirdikleri bitkileri kurulan stantta ücretsiz olarak beğendikleri çiçeklerle değiş tokuş yaparak bitki koleksiyonlarını genişletebiliyorlar. Bu ilgi çeken uygulamada vatandaşlar, sadece evlerine yeni çiçekler kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli bitki türleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Bitkisel Şefi Burak Taşkesti, takas uygulamasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "2022 yılında başlattığımız çiçek takası uygulamasını, yoğun talep nedeniyle bu yıl tekrar başlatma kararı aldık. İlk olarak Koru Metro İstasyonu'nda başlattık ve vatandaşlarımızın evlerinde bakıma muhtaç olan çiçeklerini getirip toprak değişimlerini de yapıyoruz. Ayrıca, vatandaşlar evlerinde değiştirmek istedikleri çiçekleri getirerek takas yapabilirler. Amacımız, çiçek koleksiyonu yapan vatandaşlarımızın eksik olan çiçeklerini karşılamak." İlkbahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Koru Metro İstasyonu'nda başlatılan ve 2 gün sürecek olan uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek. Başkentliler, kurulan stantta 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini takas edebilecekler.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentliler tarafından büyük ilgi gören "Çiçeğim Takas" uygulamasını yeniden başlattı.

Bu uygulama, Başkentlilere ellerinde bulunan çiçekleri ücretsiz olarak takas etme imkanı sunuyor. ABB tarafından ilk olarak Koru Metro İstasyonu'nda hayata geçirilen uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek. Vatandaşlar, kurulan stantta 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini ücretsiz olarak takas edebilecek.

Çiçeğim Takas uygulaması ile Başkentliler, evlerinden ve bahçelerinden getirdikleri bitkileri kurulan stantta ücretsiz olarak beğendikleri çiçeklerle değiş tokuş yaparak bitki koleksiyonlarını genişletebiliyorlar. Bu ilgi çeken uygulamada vatandaşlar, sadece evlerine yeni çiçekler kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli bitki türleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Bitkisel Şefi Burak Taşkesti, takas uygulamasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "2022 yılında başlattığımız çiçek takası uygulamasını, yoğun talep nedeniyle bu yıl tekrar başlatma kararı aldık. İlk olarak Koru Metro İstasyonu'nda başlattık ve vatandaşlarımızın evlerinde bakıma muhtaç olan çiçeklerini getirip toprak değişimlerini de yapıyoruz. Ayrıca, vatandaşlar evlerinde değiştirmek istedikleri çiçekleri getirerek takas yapabilirler. Amacımız, çiçek koleksiyonu yapan vatandaşlarımızın eksik olan çiçeklerini karşılamak."

İlkbahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Koru Metro İstasyonu'nda başlatılan ve 2 gün sürecek olan uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek. Başkentliler, kurulan stantta 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini takas edebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.