ABB’den Çevre İlçeler İçin Toplam 500 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı İmalatı

Ankara 17.10.2023 - 13:23, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:23
 

ABB’den Çevre İlçeler İçin Toplam 500 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı İmalatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent genelinde başlattığı kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 500 bin metrekarelik alanın kilitli parke taşına kavuşacağı çalışmalar, Kızılcahamam, Ayaş, Kalecik, Beypazarı başta olmak üzere birçok çevre ilçede sürdürülüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdan altyapıya, asfalttan yeşil alana kadar birçok noktada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.     Fen İşleri Daire Başkanlığı,  çevre ilçelerde köy meydanına çıkan bağlantı yollarında, okul ve sağlık ocağı çevresinde, cami ile mezarlık içi ve yollarında, köy konaklarının avlularına kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirerek ulaşımda kolaylığı sağlamak için çalışmalarına yoğun mesai harcıyor.   YAVAŞ: “BİRÇOK FARKLI BÖLGEDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR” Başkentin birçok noktasında devam eden çalışmalarla ilgili sosyal medya hesaplarından bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’mızın tüm çevre ilçelerinde toplamda 500 bin metrekarelik kilit taşı çalışmalarımızı 2023 yılı içerisinde tamamlıyoruz.Köy yolları, meydanlar, cami çevresi ve mezarlık yolları dâhil olmak üzere birçok farklı bölgede çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.   YILLARCA İHMAL EDİLEN KIRSAL MAHALLELER PARKE TAŞINA KAVUŞTURULUYOR    Yıllarca ihmal edilen kırsal mahalleler Ankara Büyükşehir Belediyesinin estetik dokunuşlarıyla yeniden hayat buluyor.   Kaldırım Yapım ve Bakım Onarım ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış ya da yenilenmesi gereken malzemeleri kaldırarak köy içi yolları kilitli parke taşı ile donatıyor.   Ankara’nın çevre ilçelerinde vatandaşlar ve Başkent 153 Çağrı Merkezi’ne gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fen İşleri Daire Başkanlığı Kaldırım Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürü Mehmet Karabayır şu bilgileri verdi: “Ankara il sınırları içerisinde belediyemize muhtarlar ve Başkent 153 Çağrı Merkezi’nden gelen talepler doğrultusunda köy yolları, mezarlık içi yollar, köy konakları, cami etrafları ve köy meydanlarında kilitli parke yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Yapılan çalışmalarda vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması önceliğimizdir. Ayrıca çalışmalar kapsamında yaklaşık 500 bin metrekare kilitli parke imalatı yapılacaktır.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent genelinde başlattığı kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 500 bin metrekarelik alanın kilitli parke taşına kavuşacağı çalışmalar, Kızılcahamam, Ayaş, Kalecik, Beypazarı başta olmak üzere birçok çevre ilçede sürdürülüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdan altyapıya, asfalttan yeşil alana kadar birçok noktada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

    Fen İşleri Daire Başkanlığı,  çevre ilçelerde köy meydanına çıkan bağlantı yollarında, okul ve sağlık ocağı çevresinde, cami ile mezarlık içi ve yollarında, köy konaklarının avlularına kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirerek ulaşımda kolaylığı sağlamak için çalışmalarına yoğun mesai harcıyor.

 

YAVAŞ: “BİRÇOK FARKLI BÖLGEDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Başkentin birçok noktasında devam eden çalışmalarla ilgili sosyal medya hesaplarından bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’mızın tüm çevre ilçelerinde toplamda 500 bin metrekarelik kilit taşı çalışmalarımızı 2023 yılı içerisinde tamamlıyoruz.Köy yolları, meydanlar, cami çevresi ve mezarlık yolları dâhil olmak üzere birçok farklı bölgede çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

YILLARCA İHMAL EDİLEN KIRSAL MAHALLELER PARKE TAŞINA KAVUŞTURULUYOR

   Yıllarca ihmal edilen kırsal mahalleler Ankara Büyükşehir Belediyesinin estetik dokunuşlarıyla yeniden hayat buluyor.

  Kaldırım Yapım ve Bakım Onarım ekipleri, kullanım ömrünü tamamlamış ya da yenilenmesi gereken malzemeleri kaldırarak köy içi yolları kilitli parke taşı ile donatıyor.

  Ankara’nın çevre ilçelerinde vatandaşlar ve Başkent 153 Çağrı Merkezi’ne gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fen İşleri Daire Başkanlığı Kaldırım Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürü Mehmet Karabayır şu bilgileri verdi:

“Ankara il sınırları içerisinde belediyemize muhtarlar ve Başkent 153 Çağrı Merkezi’nden gelen talepler doğrultusunda köy yolları, mezarlık içi yollar, köy konakları, cami etrafları ve köy meydanlarında kilitli parke yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Yapılan çalışmalarda vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması önceliğimizdir. Ayrıca çalışmalar kapsamında yaklaşık 500 bin metrekare kilitli parke imalatı yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.