ABB'den Başkent Üniversitesi ile kariyer günleri

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 13:09, Güncelleme: 27.02.2024 - 13:09
 

ABB'den Başkent Üniversitesi ile kariyer günleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik kariyer günleri programı düzenledi.
Program, Demetevler Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi'nde gerçekleştirildi ve programda alanında uzman psikologlar ve psikoloji danışmanları öğrencilere rehberlik etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda öğrencilere yönelik dostça uygulamalarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlediği kariyer günleri programıyla bu çabasını sürdürdü. Programa katılan uzmanlar, öğrencilere kariyer yönetimi, seçenekleri ve süreçlerini anlatarak yardımcı oldular. Ankara Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, alanda uzman eğitmenler katıldı. Psikolojik Danışman Kübra Hüyük, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak öğrenci dostu uygulamalarına devam edeceklerini belirterek program hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi olarak üniversite son sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer günleri programı düzenledik. Bu program kapsamında öğrencilerin kariyer alanlarını keşfetmelerini, mesleki farkındalıklarını en doğru ve en düzgün şekilde tanıyabilmeleri adına psikologlar ve psikolojik danışmanlarımızla birlikte çalışıyoruz."
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik kariyer günleri programı düzenledi.

Program, Demetevler Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi'nde gerçekleştirildi ve programda alanında uzman psikologlar ve psikoloji danışmanları öğrencilere rehberlik etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda öğrencilere yönelik dostça uygulamalarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlediği kariyer günleri programıyla bu çabasını sürdürdü.

Programa katılan uzmanlar, öğrencilere kariyer yönetimi, seçenekleri ve süreçlerini anlatarak yardımcı oldular. Ankara Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, alanda uzman eğitmenler katıldı.

Psikolojik Danışman Kübra Hüyük, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak öğrenci dostu uygulamalarına devam edeceklerini belirterek program hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi olarak üniversite son sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer günleri programı düzenledik. Bu program kapsamında öğrencilerin kariyer alanlarını keşfetmelerini, mesleki farkındalıklarını en doğru ve en düzgün şekilde tanıyabilmeleri adına psikologlar ve psikolojik danışmanlarımızla birlikte çalışıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.