ABB Yeni E-Spor Merkezini Elvankent’te Hizmete Açıyor

Spor Sahnesi 15.10.2023 - 12:46, Güncelleme: 15.10.2023 - 12:47
 

ABB Yeni E-Spor Merkezini Elvankent’te Hizmete Açıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra yeni bir e-spor merkezini Elvankent’e kazandırıyor. 16 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’teaçılışı gerçekleştirilecek olan merkezde e-spor tutkunları tek çatı altında toplanarak her türlü ekipmanı ücretsiz olarak kullanabilecek.
            Ankara’yı teknolojinin de başkenti yapacak çalışmalara imza atmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, açtığı teknoloji merkezleri ile de Türkiye’ye örnek olmayı sürdürürken e-spor tutkunlarına da destek oluyor.             Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent’te90 metrekare alan üzerine kurulan üçüncü e-spor merkezinde;10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, 5’er bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstation yer alıyor.   AÇILIŞ 16 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ             Elvankent E-Spor Merkezi, 16 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te“Atakent Mah. Atatürk Cad. 553 sk. No:349 Elvankent/ Etimesgut” adresinde düzenlenecek törenle açılacak.             Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler oyun bilgisayarları ve ekipmanları kullanarak merkezde düzenlenecek olan e-spor turnuvalarına ya da düzenlenen farklı turnuvalara katılabilecek. Ayrıca merkezde akademi takımları oluşturulup eğitimler de verilecek. E-Spor Merkezlerinde yer alan tüm odalar ve merkezde sağlanan tüm hizmetler randevu sistemiyle ücretsiz şekilde verilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkente kazandırılacak olan 2 yeni e-spor merkezinin yapım aşaması da tüm hızıyla Mamak ilçesi ve Çankaya ilçesine bağlı Birlikmahallesinde devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra yeni bir e-spor merkezini Elvankent’e kazandırıyor. 16 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’teaçılışı gerçekleştirilecek olan merkezde e-spor tutkunları tek çatı altında toplanarak her türlü ekipmanı ücretsiz olarak kullanabilecek.

            Ankara’yı teknolojinin de başkenti yapacak çalışmalara imza atmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, açtığı teknoloji merkezleri ile de Türkiye’ye örnek olmayı sürdürürken e- spor tutkunlarına da destek oluyor.

            Çubuk ve Beypazarı ilçelerinden sonra Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent’te90 metrekare alan üzerine kurulan üçüncü e- spor merkezinde;10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, 5’er bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 2 playstation yer alıyor.

 

AÇILIŞ 16 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ

            Elvankent E- Spor Merkezi, 16 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te“Atakent Mah. Atatürk Cad. 553 sk. No:349 Elvankent/ Etimesgut” adresinde düzenlenecek törenle açılacak.

            Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında kendini e- spor alanında geliştirmek isteyen gençler oyun bilgisayarları ve ekipmanları kullanarak merkezde düzenlenecek olan e- spor turnuvalarına ya da düzenlenen farklı turnuvalara katılabilecek. Ayrıca merkezde akademi takımları oluşturulup eğitimler de verilecek. E- Spor Merkezlerinde yer alan tüm odalar ve merkezde sağlanan tüm hizmetler randevu sistemiyle ücretsiz şekilde verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkente kazandırılacak olan 2 yeni e- spor merkezinin yapım aşaması da tüm hızıyla Mamak ilçesi ve Çankaya ilçesine bağlı Birlikmahallesinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.