ABB Yaz Şenliği Bala'da coşturdu

Ankara 01.08.2022 - 23:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 23:08
 

ABB Yaz Şenliği Bala'da coşturdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ne ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi her hafta merkez ve çevre ilçelerde düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ni Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.     Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Hüseyin Turan, Gökhan Türkmen, Mehmet Demirtaş ve Kent Orkestrası konserleriyle başlayan yaz şenlikleri, Balâ ilçesinde İbocan konseri ile devam etti. BALÂ’DA İBOCAN RÜZGÂRI ESTİ     Çevre ilçeleri merkez ilçelerden ayırmadan vatandaşları sanat ve kültür etkinlikleriyle buluşturan ABB, Balâ’da ailelerin çocuklarıyla keyifli bir yaz akşamı geçirmesi için hem panayır alanı kurdu hem de ünlü sanatçı İbocan’ı ağırladı.      Balâlılar Ankaralı sanatçının seslendirdiği yöresel türkülere tek bir ağızdan eşlik ederken, ABB tarafından düzenlenen konser etkinliğine katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İbocan, “Bizleri buraya davet eden ve bu organizasyonu yapan Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyoruz. Biz Ankara’nın çocuğuyuz ve devamının gelmesini isteriz. Bir daha pandemi falan yaşamayalım ki hep bir arada olalım” dedi. BAŞKENTTE SICAK YAZ GÜNLERİ KONSER VE ETKİNLİKLERLE DOLU DOLU GEÇİYOR     Her hafta merkez ve çevre ilçelerde çocuklar için kurulan panayır alanları ve düzenlenen konserlerle 7’den 70’e Başkentliler gönüllerince eğlenme imkânı bulurken, Balâ ilçesi de benzer renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.      Hem büyüklerin hem de küçüklerin bir arada eğlenme fırsatı yakaladığı ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne katılan vatandaşlar, ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti: -Yakup Yarım: “Başkanımızdan Allah razı olsun. Hem çocuklarımız hem de biz eğlenme imkânı bulduk. Bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.” -Nisa Gürbüz: “Etkinlikler çok güzel ve eğlenceli geçti. Balâ halkı için değişiklik oldu, çok teşekkür ederiz.” -Engin Taşatan: “Çok memnunuz. İlçemiz çok sakin olduğu için çocuklarımız ve bizim için değişiklik oldu. Memnun kaldık, teşekkür ederiz.” -Zeynep Erva Yıldırım: “Çok güzel ve tekrarını bekliyoruz. Çok eğlendim, teşekkür ederim.” -Çetin Uğur: “Panayır çok güzel, Büyükşehir Belediye Başkanımıza minnettarız, onu çok seviyoruz. Çocuklarımla geldim ve çok eğlendik.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ne ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi her hafta merkez ve çevre ilçelerde düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ni Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

    Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Hüseyin Turan, Gökhan Türkmen, Mehmet Demirtaş ve Kent Orkestrası konserleriyle başlayan yaz şenlikleri, Balâ ilçesinde İbocan konseri ile devam etti.

BALÂ’DA İBOCAN RÜZGÂRI ESTİ

    Çevre ilçeleri merkez ilçelerden ayırmadan vatandaşları sanat ve kültür etkinlikleriyle buluşturan ABB, Balâ’da ailelerin çocuklarıyla keyifli bir yaz akşamı geçirmesi için hem panayır alanı kurdu hem de ünlü sanatçı İbocan’ı ağırladı.

     Balâlılar Ankaralı sanatçının seslendirdiği yöresel türkülere tek bir ağızdan eşlik ederken, ABB tarafından düzenlenen konser etkinliğine katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İbocan, “Bizleri buraya davet eden ve bu organizasyonu yapan Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyoruz. Biz Ankara’nın çocuğuyuz ve devamının gelmesini isteriz. Bir daha pandemi falan yaşamayalım ki hep bir arada olalım” dedi.

BAŞKENTTE SICAK YAZ GÜNLERİ KONSER VE ETKİNLİKLERLE DOLU DOLU GEÇİYOR

    Her hafta merkez ve çevre ilçelerde çocuklar için kurulan panayır alanları ve düzenlenen konserlerle 7’den 70’e Başkentliler gönüllerince eğlenme imkânı bulurken, Balâ ilçesi de benzer renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

     Hem büyüklerin hem de küçüklerin bir arada eğlenme fırsatı yakaladığı ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne katılan vatandaşlar, ABB’ye şu sözlerle teşekkür etti:

-Yakup Yarım: “Başkanımızdan Allah razı olsun. Hem çocuklarımız hem de biz eğlenme imkânı bulduk. Bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.”

-Nisa Gürbüz: “Etkinlikler çok güzel ve eğlenceli geçti. Balâ halkı için değişiklik oldu, çok teşekkür ederiz.”

-Engin Taşatan: “Çok memnunuz. İlçemiz çok sakin olduğu için çocuklarımız ve bizim için değişiklik oldu. Memnun kaldık, teşekkür ederiz.”

-Zeynep Erva Yıldırım: “Çok güzel ve tekrarını bekliyoruz. Çok eğlendim, teşekkür ederim.”

-Çetin Uğur: “Panayır çok güzel, Büyükşehir Belediye Başkanımıza minnettarız, onu çok seviyoruz. Çocuklarımla geldim ve çok eğlendik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.