625 Altındağlı Çocuk Masa Tenisi Öğreniyor

Spor Sahnesi 27.11.2023 - 12:18, Güncelleme: 27.11.2023 - 12:18
 

625 Altındağlı Çocuk Masa Tenisi Öğreniyor

Altındağlı çocuklar masa tenisi öğreniyor. Altındağ Belediyesi tarafından Beşikkaya Mahallesi’nde hizmete açılan Ahmet Çalık Spor Merkezi’nde, geleceğin şampiyonları yetişiyor. Merkezde, 625 Altındağlı çocuk, masa tenisi kursuna devam ediyor.
Altındağlı çocuklar, sporda da yıldız gibi parlıyor. Futboldan basketbola, okçuluktan satranca kadar sporun pek çok farklı dalıyla tanışan ve başarılara imza atan Altındağlı çocuklar, masa tenisinde de büyük başarı gösterdi. Ahmet Çalık Spor Merkezi’nde başlatılan masa tenisi kursu, Altındağlı çocukların büyük beğenisini topladı. “GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BURADAN ÇIKACAK…” Altındağlı çocukların masa tenisi kursuna gösterdiği büyük ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Altındağ yatırımların olduğu gibi şampiyonların da adresi... Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni şampiyonların adresi olacağına inancımız tamdı. Bu düşüncemi de her yerde, sık sık dile getirdim. Bugün görüyoruz ki, spor tesislerimiz amacına ulaştı, çok şükür ki, hayallerimiz gerçeğe dönüştü. Altındağ’da çok kısa sürede yüzlerce başarılı sporcu yetiştirdik, yetiştirmeye de devam ediyoruz” dedi.
Altındağlı çocuklar masa tenisi öğreniyor. Altındağ Belediyesi tarafından Beşikkaya Mahallesi’nde hizmete açılan Ahmet Çalık Spor Merkezi’nde, geleceğin şampiyonları yetişiyor. Merkezde, 625 Altındağlı çocuk, masa tenisi kursuna devam ediyor.

Altındağlı çocuklar, sporda da yıldız gibi parlıyor. Futboldan basketbola, okçuluktan satranca kadar sporun pek çok farklı dalıyla tanışan ve başarılara imza atan Altındağlı çocuklar, masa tenisinde de büyük başarı gösterdi. Ahmet Çalık Spor Merkezi’nde başlatılan masa tenisi kursu, Altındağlı çocukların büyük beğenisini topladı.

“GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BURADAN ÇIKACAK…”

Altındağlı çocukların masa tenisi kursuna gösterdiği büyük ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “ Altındağ yatırımların olduğu gibi şampiyonların da adresi... Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni şampiyonların adresi olacağına inancımız tamdı. Bu düşüncemi de her yerde, sık sık dile getirdim. Bugün görüyoruz ki, spor tesislerimiz amacına ulaştı, çok şükür ki, hayallerimiz gerçeğe dönüştü. Altındağ’da çok kısa sürede yüzlerce başarılı sporcu yetiştirdik, yetiştirmeye de devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.