55. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası 30 Temmuz'da oynanacak

Spor Sahnesi 21.07.2022 - 10:21, Güncelleme: 21.07.2022 - 10:21
 

55. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası 30 Temmuz'da oynanacak

Ülkemizin en eski futbol organizasyonlarından olan TSYD Ankara Kupası, 55. kez gerçekleşecek. Başkent derbisine sahne olacak mücadele 30 Temmuz Cumartesi saat 19.00'da oynanacak.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ülkemizin en eski futbol organizasyonlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği arasında Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan tarihi maç ile 55. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası sahibini bulacak. Geçen yıl ilgiyle takip edilen tarihi turnuva bu yıl da Ankaralı taraftarlara sezon öncesi takımlarını izleme şansı tanıyacak. İsim sponsorluğunu Kutay Menajerlik firmasının yapacağı TSYD Ankara Şubesi Kupası biletleri gelecek hafta satışa sunulacak. Süper Lig’de mücadele edecek olan MKE Ankaragücü ile 100. yılına hazırlanan Gençlerbirliği, TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası’nı kazanarak sezona moralli başlamayı hedefliyor. 
Ülkemizin en eski futbol organizasyonlarından olan TSYD Ankara Kupası, 55. kez gerçekleşecek. Başkent derbisine sahne olacak mücadele 30 Temmuz Cumartesi saat 19.00'da oynanacak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ülkemizin en eski futbol organizasyonlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.
MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği arasında Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan tarihi maç ile 55. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası sahibini bulacak.

Geçen yıl ilgiyle takip edilen tarihi turnuva bu yıl da Ankaralı taraftarlara sezon öncesi takımlarını izleme şansı tanıyacak.
İsim sponsorluğunu Kutay Menajerlik firmasının yapacağı TSYD Ankara Şubesi Kupası biletleri gelecek hafta satışa sunulacak.
Süper Lig’de mücadele edecek olan MKE Ankaragücü ile 100. yılına hazırlanan Gençlerbirliği, TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası’nı kazanarak sezona moralli başlamayı hedefliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.