43. Geleneksel Çamlıdere Festivali Gerçekleşti

Yerel 22.08.2022 - 08:44, Güncelleme: 22.08.2022 - 08:44
 

43. Geleneksel Çamlıdere Festivali Gerçekleşti

Sema KUMRULU Her yıl düzenli olarak yapılan Çamlıdere Festivali ve Ata Sporumuz Aluçdağı Yağlı Güreşleri yapıldı.
Geleneksel olarak düzenlenen Çamlıdere Festivali 20 Ağustos 2022 tarihinde Çamlıdere Yaylasında, sinsin ateşi ve havai fişek gösterisi, 21 Ağustos 2022 tarihinde ise Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı'nda Çamlıdere Festivali ve Yağlı güreşler ardından müzik şöleni ile devam etti.  43. Geleneksel Çamlıdere Festivali'nin 1. gününde sinsin gecesine katılım yoğun oldu. Geceye Belediye Başkanı Hazım Caner Can, İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tezer, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, dernekler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Festivalin 2. gününde açılış konuşması yapan Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can; ilçe ve köylere yapılan hizmetleri başlıklar halinde anlattıktan sonra birlik, beraberlik mesajlarını vurguladı. 120 pehlivanın katılımıyla gerçekleşen yağlı güreşlerde Başpehlivan Recep Taslak oldu. Festival çocuklara kukla gösterileri, balon şov, palyaço gösterisiyle devam ederken macun ikramı yapıldı. Müzik şöleninde ise Şerife Çalıkıran, Adem Akkuşlu sahne aldı. Geleneksel Çamlıdere Festivali Ömer Özdemir'in final konseri ile son buldu.
Sema KUMRULU Her yıl düzenli olarak yapılan Çamlıdere Festivali ve Ata Sporumuz Aluçdağı Yağlı Güreşleri yapıldı.

Geleneksel olarak düzenlenen Çamlıdere Festivali 20 Ağustos 2022 tarihinde Çamlıdere Yaylasında, sinsin ateşi ve havai fişek gösterisi, 21 Ağustos 2022 tarihinde ise Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı'nda Çamlıdere Festivali ve Yağlı güreşler ardından müzik şöleni ile devam etti. 

43. Geleneksel Çamlıdere Festivali'nin 1. gününde sinsin gecesine katılım yoğun oldu. Geceye Belediye Başkanı Hazım Caner Can, İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tezer, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, dernekler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Festivalin 2. gününde açılış konuşması yapan Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can; ilçe ve köylere yapılan hizmetleri başlıklar halinde anlattıktan sonra birlik, beraberlik mesajlarını vurguladı.

120 pehlivanın katılımıyla gerçekleşen yağlı güreşlerde Başpehlivan Recep Taslak oldu.

Festival çocuklara kukla gösterileri, balon şov, palyaço gösterisiyle devam ederken macun ikramı yapıldı. Müzik şöleninde ise Şerife Çalıkıran, Adem Akkuşlu sahne aldı. Geleneksel Çamlıdere Festivali Ömer Özdemir'in final konseri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.