4 Yılda 4 Bin Bebeğe “Hoş geldin” Sürprizi

Yerel 13.06.2023 - 12:21, Güncelleme: 13.06.2023 - 12:21
 

4 Yılda 4 Bin Bebeğe “Hoş geldin” Sürprizi

Altındağ Belediyesi, ilçede yeni doğan bebekleri "Hoş geldin" hediyeleriyle karşılamaya başlayalı 4 yıl oldu. 4 yılda tam 4 bin bebek, hayata Altındağ Belediyesi’nin hediyeleriyle “merhaba” dedi.
Altındağ Belediyesi'nden sevgi dolu sürpriz... Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın talimatlarıyla, bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen "Hoş geldin Bebek" hediyesi dağıtımı, Altındağlı ailelerin yüzünü güldürdü. 4 yılda, Altındağ’da doğan 4 bin bebeğe, içerisinde yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği pek çok şeyin olduğu hediye seti verildi. “ALTINDAĞ'DA DÜNYAYA GELEN HER BEBEK BİZİM GELECEĞİMİZDİR” Altındağ'da göreve geldikleri ilk günden bugüne, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Asım Balcı “Yeni bebek telaşı yaşayan ailelerimizi hem sevindirmek hem de destek olmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen her bebek bizim geleceğimizdir, Altındağ'ın geleceğidir. Bu nedenle, bizim de yavrumuzdur. Bu anlayışla, bebeklerimize hem ‘dünyaya hoş geldin’ diyebilmek, ailelerinin de heyecanına ortak olmak için böyle bir uygulama başlattık” dedi. Uygulamanın Altındağlı vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirten Başkan Balcı “Dünyaya ‘merhaba’ diyen tüm yavrularımıza, aileleriyle birlikte, hayırlı, sağlıklı ve de uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. BAŞVURU ÇOK KOLAY “Hoş geldin Bebek” hediyesinden faydalanmak için başvuru yapmak çok kolay... Altındağ Belediyesi'nin www.altindag.bel.tr adresine girerek buradaki formu doldurmak ya da Altındağ Belediyesi Çağrı Merkezi'nin 444 3919 no’lu telefonunu aramak yeterli...
Altındağ Belediyesi, ilçede yeni doğan bebekleri "Hoş geldin" hediyeleriyle karşılamaya başlayalı 4 yıl oldu. 4 yılda tam 4 bin bebek, hayata Altındağ Belediyesi’nin hediyeleriyle “merhaba” dedi.

Altındağ Belediyesi'nden sevgi dolu sürpriz... Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın talimatlarıyla, bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen "Hoş geldin Bebek" hediyesi dağıtımı, Altındağlı ailelerin yüzünü güldürdü. 4 yılda, Altındağ’da doğan 4 bin bebeğe, içerisinde yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği pek çok şeyin olduğu hediye seti verildi.

“ALTINDAĞ'DA DÜNYAYA GELEN HER BEBEK BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Altındağ'da göreve geldikleri ilk günden bugüne, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Asım Balcı “Yeni bebek telaşı yaşayan ailelerimizi hem sevindirmek hem de destek olmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen her bebek bizim geleceğimizdir, Altındağ'ın geleceğidir. Bu nedenle, bizim de yavrumuzdur. Bu anlayışla, bebeklerimize hem ‘dünyaya hoş geldin’ diyebilmek, ailelerinin de heyecanına ortak olmak için böyle bir uygulama başlattık” dedi.

Uygulamanın Altındağlı vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirten Başkan Balcı “Dünyaya ‘merhaba’ diyen tüm yavrularımıza, aileleriyle birlikte, hayırlı, sağlıklı ve de uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞVURU ÇOK KOLAY

“Hoş geldin Bebek” hediyesinden faydalanmak için başvuru yapmak çok kolay... Altındağ Belediyesi'nin www.altindag.bel.tr adresine girerek buradaki formu doldurmak ya da Altındağ Belediyesi Çağrı Merkezi'nin 444 3919 no’lu telefonunu aramak yeterli...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.