3 Ressam NOUS'N SOUL'da Buluştu

Kültür-Sanat 19.03.2024 - 21:50, Güncelleme: 19.03.2024 - 21:50
 

3 Ressam NOUS'N SOUL'da Buluştu

Sema KUMRULU / NOUS'N SOUL Cafe'de, Ayda Doğan, Figen Ramazanoğulları, Sibel Özgür ''Dünya Kadınlar Günü Anısına'' resim sergisinde, eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.
   Ressam Ayda Doğan sergiyle ilgili olarak; Biz üç arkadaş, birimiz Zonguldak diğer ikimiz Ankara'dan  8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına NOUS'N SOUL CAFE'de resim sergisi açtık. Sergimizin daha anlamlı olması için, davetiyemizin  başına 104 dünya kadınının isimlerini yazdık. Ben sergiye mitolojik olarak doğa, doğum, üreme giyalarını anlatan resimlerimle katıldım. Sualtı ressamı olan Figen arkadaşım sualtı çalışmalarıyla,  aramıza yeni katılan Sibel arkadaşım ise akrilik olarak çalıştığı  melek resimleriyle yer aldı. Sergimiz yoğun bir ilgi gördü. Basında yer aldık. Bu konuda son derece sevinçliyiz. Açılışımızı takip eden ilk Pazar günü workshop çalışması yaptık. Misafir sanatçı olarak Ressam Serdar Öztürk  katıldı. Workshop çalışmamız bilhassa gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görünce  17 Mart Pazar günü biz ve misafirimiz Ressam Neşe Kalecik ile 2. canlı performansımızı gerçekleştirdik'' diyerek bilgi verdi.  NOUS'N  SOUL CAFE'de, kadınların haklarını ve özgürlüklerini vurgulamak amacıyla topluma mesaj vermek isteyen 3 kadın ressamın açmış olduğu ''Dünya Kadınlar Günü Anısına'' resim sergisi  büyük beğeni topladı. Sergi 30 Mart 2024 tarihine kadar gezilebilir. 
Sema KUMRULU / NOUS'N SOUL Cafe'de, Ayda Doğan, Figen Ramazanoğulları, Sibel Özgür ''Dünya Kadınlar Günü Anısına'' resim sergisinde, eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.

   Ressam Ayda Doğan sergiyle ilgili olarak; Biz üç arkadaş, birimiz Zonguldak diğer ikimiz Ankara'dan  8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına NOUS'N SOUL CAFE'de resim sergisi açtık. Sergimizin daha anlamlı olması için, davetiyemizin  başına 104 dünya kadınının isimlerini yazdık. Ben sergiye mitolojik olarak doğa, doğum, üreme giyalarını anlatan resimlerimle katıldım. Sualtı ressamı olan Figen arkadaşım sualtı çalışmalarıyla,  aramıza yeni katılan Sibel arkadaşım ise akrilik olarak çalıştığı  melek resimleriyle yer aldı. Sergimiz yoğun bir ilgi gördü. Basında yer aldık. Bu konuda son derece sevinçliyiz. Açılışımızı takip eden ilk Pazar günü workshop çalışması yaptık. Misafir sanatçı olarak Ressam Serdar Öztürk  katıldı. Workshop çalışmamız bilhassa gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görünce  17 Mart Pazar günü biz ve misafirimiz Ressam Neşe Kalecik ile 2. canlı performansımızı gerçekleştirdik'' diyerek bilgi verdi.

 NOUS'N  SOUL CAFE'de, kadınların haklarını ve özgürlüklerini vurgulamak amacıyla topluma mesaj vermek isteyen 3 kadın ressamın açmış olduğu ''Dünya Kadınlar Günü Anısına'' resim sergisi  büyük beğeni topladı. Sergi 30 Mart 2024 tarihine kadar gezilebilir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.