20 engelliye ekmek teknesi

Yerel 10.03.2024 - 04:40, Güncelleme: 10.03.2024 - 05:18
 

20 engelliye ekmek teknesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatı ve ABB Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal’ın katkılarıyla 20 engelli vatandaşa ekmek tezgahları, Engelli Hakları Federasyonu tarafından teslim edildi.
ANKHABER -  Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Engelli Hakları Federasyonu ile yaptığı iş birliği sayesinden 20 engelli daha ekmek teknesine kavuştu. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla gerçekleşen yardım konusunda bilgi veren Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, emeği geçenlere teşekkür etti. Daştan şunları söyledi: “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın talimatı ve ABB Zabıta Daire Başkanı Sayın Olcay Erdal’ın katkılarıyla, Engelli Hakları Federasyonu tarafından 20 Engelli kardeşimize ekmek parası kazanacakları tezgahları teslim edilmiştir. Kaderdaşlarıma bol kazançlar dilerken Bu sosyal sorumluluk projesinde emeği çok büyük olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Sayın Olcay Erdal’a şahsım ve tüm engelli camiamız adına teşekkür ediyorum.”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatı ve ABB Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal’ın katkılarıyla 20 engelli vatandaşa ekmek tezgahları, Engelli Hakları Federasyonu tarafından teslim edildi.

ANKHABER - 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Engelli Hakları Federasyonu ile yaptığı iş birliği sayesinden 20 engelli daha ekmek teknesine kavuştu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla gerçekleşen yardım konusunda bilgi veren Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Daştan şunları söyledi:

“Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın talimatı ve ABB Zabıta Daire Başkanı Sayın Olcay Erdal’ın katkılarıyla, Engelli Hakları Federasyonu tarafından 20 Engelli kardeşimize ekmek parası kazanacakları tezgahları teslim edilmiştir.

Kaderdaşlarıma bol kazançlar dilerken Bu sosyal sorumluluk projesinde emeği çok büyük olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Sayın Olcay Erdal’a şahsım ve tüm engelli camiamız adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.