18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi 20 Şubat 2023’te Londra’da

Ekonomi 21.12.2022 - 12:33, Güncelleme: 21.12.2022 - 12:33
 

18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi 20 Şubat 2023’te Londra’da

Zirveyi düzenleyen Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, “iş dünyası temsilcileri İngiltere başta olmak üzere Avrupa’daki iş dünyası temsilcileriyle ürün ve hizmetlerini tanıtabilme imkanı bulacak” dedi.
ANKHABER Lobin International, iş dünyasının yıldız isimlerini ve markalarını bir kez daha buluşturacak. Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris, Amsterdam gibi dünyanın önde gelen kentlerinde düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi, yeni yılda, 20 Şubat 2023’te Londra’da gerçekleştirilecek. Böylece iş dünyasının önemli buluşmalarından biri daha 18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi vesilesiyle gerçekleşmiş olacak. Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, ANKHABER aracılığıyla şahıslara ve firmalara Zirvede buluşma çağrısında bulunurken şu değerlendirmelerde bulundu: “18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi farklı sektörlerdeki iş dünyası temsilcilerini Londra’da bir araya getiriyor. Farklı sektörlerdeki iş dünyası temsilcileri İngiltere başta olmak üzere Avrupa’daki iş dünyası temsilcileriyle ürün ve hizmetlerini tanıtabilme imkanı bulacak. Satın almacılara ikili görüşme imkanlarıyla uzun soluklu anlaşmaların zemini hazırlanmış olacak. Siz de 18.Avrupa Kalite Zirvesinde yerinizi almak için hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.”
Zirveyi düzenleyen Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, “iş dünyası temsilcileri İngiltere başta olmak üzere Avrupa’daki iş dünyası temsilcileriyle ürün ve hizmetlerini tanıtabilme imkanı bulacak” dedi.

ANKHABER

Lobin International, iş dünyasının yıldız isimlerini ve markalarını bir kez daha buluşturacak.

Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris, Amsterdam gibi dünyanın önde gelen kentlerinde düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi, yeni yılda, 20 Şubat 2023’te Londra’da gerçekleştirilecek.

Böylece iş dünyasının önemli buluşmalarından biri daha 18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi vesilesiyle gerçekleşmiş olacak.

Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, ANKHABER aracılığıyla şahıslara ve firmalara Zirvede buluşma çağrısında bulunurken şu değerlendirmelerde bulundu:

“18. Avrupa Kalite ve İş birliği Zirvesi farklı sektörlerdeki iş dünyası temsilcilerini Londra’da bir araya getiriyor.

Farklı sektörlerdeki iş dünyası temsilcileri İngiltere başta olmak üzere Avrupa’daki iş dünyası temsilcileriyle ürün ve hizmetlerini tanıtabilme imkanı bulacak.

Satın almacılara ikili görüşme imkanlarıyla uzun soluklu anlaşmaların zemini hazırlanmış olacak. Siz de 18.Avrupa Kalite Zirvesinde yerinizi almak için hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.