1. Mezitli Resim Çalıştayı Harika Eserlerle sona erdi

Kültür-Sanat 02.09.2022 - 16:10, Güncelleme: 02.09.2022 - 16:10
 

1. Mezitli Resim Çalıştayı Harika Eserlerle sona erdi

Sema KUMRULU / 1. Mezitli Resim Çalıştayı, 25 Ağustos-1 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Mezitli Belediyesi katkılarıyla Down Kafede düzenlenen çalıştaya Türkiye'nin değerli ressamları, çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.
Organizatörlüğünü Ressam Melikşah Yıldırım ve küratörlüğünü  Ressam Arzu Koraltan'ın yaptığı çalıştaya; Alaybey Karaoğlu, Arzu M. Koraltan, Banu Davun, Banu Dizdar, Basri Erdem, Çiğdem Çallı, Elif Ş. Altunkaya, Gönül Aydın, Hamiyet Köseoğlu, Lütfü Kaplanoğlu, Mehmet Sağ, Meliha Yılmaz, Melikşah Yıldırım, Mustafa Köseoğlu, Nurhayat Erdem, Rüzgar Fidan, Sari Marianne Ekici, Sevinç Yıldız Güzen, Uğur Akın, Uğurcan Akyüz, Vahit Akan ve Yaşar Çallı eserleri ile katıldı. Muhteşem eserlerin ortaya çıktığı 1. Mezitli Resim Çalıştayı, açılan sergi ile son buldu. Çok değerli ressamların ağırlandığı çalıştayda 100'e yakın eser Mersin'e kazandırıldı. Serginin açılışını yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan katılımcılara teşekkür  plaketi verirken, konuk ressamlar da  Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan ve kızları Erinç Tarhan'a yaptıkları sürpriz tabloyu hediye etti. Atatürk'ün 3 boyutlu tablosu ve Millet Bahçesi konuşması sırasında çekilen resmin heykeli de Başkan Tarhan'a hediye edildi. Her zaman güzel etkinliklere imza atan Arzu Koraltan ve Melikşah Yıldırım'ı kutluyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / 1. Mezitli Resim Çalıştayı, 25 Ağustos-1 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Mezitli Belediyesi katkılarıyla Down Kafede düzenlenen çalıştaya Türkiye'nin değerli ressamları, çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Organizatörlüğünü Ressam Melikşah Yıldırım ve küratörlüğünü  Ressam Arzu Koraltan'ın yaptığı çalıştaya; Alaybey Karaoğlu, Arzu M. Koraltan, Banu Davun, Banu Dizdar, Basri Erdem, Çiğdem Çallı, Elif Ş. Altunkaya, Gönül Aydın, Hamiyet Köseoğlu, Lütfü Kaplanoğlu, Mehmet Sağ, Meliha Yılmaz, Melikşah Yıldırım, Mustafa Köseoğlu, Nurhayat Erdem, Rüzgar Fidan, Sari Marianne Ekici, Sevinç Yıldız Güzen, Uğur Akın, Uğurcan Akyüz, Vahit Akan ve Yaşar Çallı eserleri ile katıldı.

Muhteşem eserlerin ortaya çıktığı 1. Mezitli Resim Çalıştayı, açılan sergi ile son buldu. Çok değerli ressamların ağırlandığı çalıştayda 100'e yakın eser Mersin'e kazandırıldı. Serginin açılışını yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan katılımcılara teşekkür  plaketi verirken, konuk ressamlar da  Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan ve kızları Erinç Tarhan'a yaptıkları sürpriz tabloyu hediye etti. Atatürk'ün 3 boyutlu tablosu ve Millet Bahçesi konuşması sırasında çekilen resmin heykeli de Başkan Tarhan'a hediye edildi.

Her zaman güzel etkinliklere imza atan Arzu Koraltan ve Melikşah Yıldırım'ı kutluyorum. Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.