Mirati Madak
Köşe Yazarı
Mirati Madak
 

100 sayı, dile kolay

Dişiyle, tırnağıyla; emeğiyle, zekasıyla Dursun Erkılıç diye bir adam, ANKHABER gazetesini yüzüncü sayıya taşıdı. Neme ne bir çaba içerisinde bunu başardığını söylemek, iletişim fakültelerinin araştırma konusu olur ancak! Hakiki gazete ve gazetecinin eser miktarda kaldığı bu algı çağında Ankara gazeteciliğinin yüz akı adlardan biri Erkılıç. İstanbul gazeteciliğinin gölgesinde kalmadan; pırıl pırıl, özgün ve görkemli bir iş kotarıyor. Gazeteciliğin hakkını veriyor... Eline, kalemine, gönlüne sağlık çalışkan arkadaşımın… Nice yüzüncü yıllara...
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2022 - Çarşamba

100 sayı, dile kolay

Dişiyle, tırnağıyla; emeğiyle, zekasıyla Dursun Erkılıç diye bir adam, ANKHABER gazetesini yüzüncü sayıya taşıdı.

Neme ne bir çaba içerisinde bunu başardığını söylemek, iletişim fakültelerinin araştırma konusu olur ancak!

Hakiki gazete ve gazetecinin eser miktarda kaldığı bu algı çağında Ankara gazeteciliğinin yüz akı adlardan biri Erkılıç.

İstanbul gazeteciliğinin gölgesinde kalmadan; pırıl pırıl, özgün ve görkemli bir iş kotarıyor. Gazeteciliğin hakkını veriyor...

Eline, kalemine, gönlüne sağlık çalışkan arkadaşımın…

Nice yüzüncü yıllara...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.