Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Yay Burcu’nda Yeniay: Dev Aynasından Ateşli Yansımalar

24 Kasım 2022’de bir derece Yay burcunda bir yeniay yaşayacağız. An haritasında ateş elementinin fazla oluşu ve Yay’daki toplaşma oldukça dikkat çekici… Yay’ın yöneticisi Jüpiter’in durağan pozisyonda olması ise, çelişki… Mars’ın MC noktasında konuşlanmış ve retroda oluşu da enteresan… Yani aslında ateşli, hareketli,heyecanlı ve atağa geçmeye hazır bir halde olmak istiyoruz. Fakat durağan enerjiler ve retro frekansları bu libidoyu bir parça aşağıya çekiyor. Ankara’ya göre çıkarttığım haritada yükselende Başak burcunun oluşu, çalışma ve üretme motivasyonumuzun yüksek olacağını anlatabilir. Başka bir açıdan çok çalışıp az sonuç almakla bağlantılı bir frekansa geçiyoruz. Yeniay’ın geniş bir açı toleransıyla da olsa Venüs ve Merkür’le kavuşum yapması, üstelik bu iki gezegenin Antares (Azrail) isimli kraliyet yıldızı ile bağlantılı olması önemli bir ayrıntı… Dolayısıyla bu yeniayda kolay gibi durmuyor. Zira kraliyet yıldızlarının aktif olduğu fazlar makro düzlemde her zaman çok sert etkiler verebilir. Yay burcu gölge manada her şeyi abartan ya da efsane hale getiren özellikleriyle bilinir. Bu bağlamda yeniay döneminde her şeyin (durağan-retro enerjilere rağmen) dev aynası’ndan ateşli bir yansıma yapacağını düşünmekteyim. Yay Yeniay’ı ortalama on beş gün boyunca nelere vurgu yapabilir? -Uluslararası olan tüm mevzular -Göçmen sorunları veya meseleleri -Seyahatler ve ticari unsurlar -Akademisyenler, üniversiteler ve gazeteciler -Sosyal medya, medya ve yayıncılık alanları -Sanatçılar ve sporcular -Din adamları, ibadethaneler ve dinlerle ilgili her şey -Hukuki alanlar -İlahi adalet -Atlar ve genel olarak diğer binek hayvanları -Okçuluk ve birçok sportif faaliyetler vb. gibi… Yeniay’dan en çok hangi burçlar etki alacak? Yay, İkizler, Balık ve Başak burçları… Özellikle bu burçların ilk haftasında doğanlar daha yoğun tesir alırlar. Pek tabii ki hepimiz doğum haritalarımızın vaat ettiği ölçülerde olaylar yaşayabiliriz. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2022 - Çarşamba

Yay Burcu’nda Yeniay: Dev Aynasından Ateşli Yansımalar

24 Kasım 2022’de bir derece Yay burcunda bir yeniay yaşayacağız. An haritasında ateş elementinin fazla oluşu ve Yay’daki toplaşma oldukça dikkat çekici… Yay’ın yöneticisi Jüpiter’in durağan pozisyonda olması ise, çelişki… Mars’ın MC noktasında konuşlanmış ve retroda oluşu da enteresan… Yani aslında ateşli, hareketli,heyecanlı ve atağa geçmeye hazır bir halde olmak istiyoruz. Fakat durağan enerjiler ve retro frekansları bu libidoyu bir parça aşağıya çekiyor. Ankara’ya göre çıkarttığım haritada yükselende Başak burcunun oluşu, çalışma ve üretme motivasyonumuzun yüksek olacağını anlatabilir. Başka bir açıdan çok çalışıp az sonuç almakla bağlantılı bir frekansa geçiyoruz.

Yeniay’ın geniş bir açı toleransıyla da olsa Venüs ve Merkür’le kavuşum yapması, üstelik bu iki gezegenin Antares (Azrail) isimli kraliyet yıldızı ile bağlantılı olması önemli bir ayrıntı… Dolayısıyla bu yeniayda kolay gibi durmuyor. Zira kraliyet yıldızlarının aktif olduğu fazlar makro düzlemde her zaman çok sert etkiler verebilir. Yay burcu gölge manada her şeyi abartan ya da efsane hale getiren özellikleriyle bilinir. Bu bağlamda yeniay döneminde her şeyin (durağan-retro enerjilere rağmen) dev aynası’ndan ateşli bir yansıma yapacağını düşünmekteyim.

Yay Yeniay’ı ortalama on beş gün boyunca nelere vurgu yapabilir?

-Uluslararası olan tüm mevzular

-Göçmen sorunları veya meseleleri

-Seyahatler ve ticari unsurlar

-Akademisyenler, üniversiteler ve gazeteciler

-Sosyal medya, medya ve yayıncılık alanları

-Sanatçılar ve sporcular

-Din adamları, ibadethaneler ve dinlerle ilgili her şey

-Hukuki alanlar

-İlahi adalet

-Atlar ve genel olarak diğer binek hayvanları

-Okçuluk ve birçok sportif faaliyetler vb. gibi…

Yeniay’dan en çok hangi burçlar etki alacak?

Yay, İkizler, Balık ve Başak burçları… Özellikle bu burçların ilk haftasında doğanlar daha yoğun tesir alırlar. Pek tabii ki hepimiz doğum haritalarımızın vaat ettiği ölçülerde olaylar yaşayabiliriz.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.