Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Venüs Balık Burcu'nda

[simple-author-box] İlişkilerde romantizm ve duygusallık artıyor. Aşkın ve paranın gezegeni Venüs, 25 Şubat ile 21 Mart 2021 tarihleri arasında Balık burcunda… Bir süredir ikili ilişkilerde mekanik ya da rasyonel bakış açılarında kaldığımızı düşünürsek bu transit ile birlikte gönlümüze bir nebze su serpilecek... Astrolojide su grubu burçları duygusallık ve derinlikle özdeşleştirilir. Dolayısıyla ikili ilişkilerde daha romantik ve masalsı formlara geçiş yapıyoruz. Harcamalar abartılabilir. Bütçeye dikkat! Parasal anlamda baktığımızda bireysel hayatlarımızda elimizden paranın çok çabuk savrulup gidebileceği süreçlerde olabiliriz. Modern Astroloji’de Neptün; Batı Astrolojisi’nde Jüpiter yönetiminde olan Balık burcu, her iki gezegen bağlamında da finansal konularda dikkat çekici vurgular yapabilir. Neptün’ün vereceği sis perdesi ile Jüpiter’in yapacağı büyüteç etkisi paramızın nereye gittiğinin belli olmayacağını; abartılı ve aşırı harcamalar yapabileceğimizi işaret etmekte. Başka bir açıdan depresif ruh hallerimizin acısını cüzdanımızdan çıkartabiliriz. Yani bunalımlı zamanlarımızda hiç ihtiyacımız olmayan şeyleri satın alabiliriz. Olumlu açıdan bakarsak bu dönemde manevi yönlerimiz de tetikleneceğinden insanlara yardım etme güdümüz artabilir. Böylece cebimizdeki nakdin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine aktarmak adına adımlar atabileceğimiz de ayrı bir gerçek. BAŞAK BURCU’NDA DOLUNAY Şifa Dolunayı mı? 27 Şubat 2021 tarihinde Başak burcu’nda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yaklaşık on beş gün boyunca gündem maddelerimiz iş hayatımız, günlük rutin işlerimiz ve sağlıkla ilgili alanlarımız olacaktır. Ayrıca bu enerji global çapta pandemi ile alakalı önemli bir tamamlanma dönemine girdiğimizi de işaret ediyor. Fakat an haritasına baktığımızda Ay’ın kötücül dediğimiz göstergelerle kör açılar yaptığı da dikkatimizden kaçmıyor. Bu bağlamda malum virüs ile alakalı olarak bazı gözden kaçan noktaların olma ihtimali çok yüksek… Mutasyona uğramış virüs ve hatta genel olarak halk sağlığını tehdit edebilecek unsurlarda dikkatli olunması gerektiğini fısıldayan bir Dolunay diyebilirim. Dolunay esnasında İkizler burcunun yükseliyor olması Mart ayının ilk yarısının değişken koşullarda geçebileceğini göstermekte. Bu Dolunay’da şifalanmaya niyet edip, günlük rutinlerimizi gözden geçirmek yapabileceğimiz en iyi şey olacaktır. Dönüşüme direnmeli miyiz? Satürn-Uranüs karesinin hayatımıza verdiği özgürleşmeye dair elektro şoklar devam ederken, dönüşüm enerjilerinin tüm yıla yayıldığını ve kendimizi akıntıya doğru bırakmanın yüksek hayrımıza olacağını unutmamalıyız. “Hiçbir şey tesadüfi değildir. Her şey bir nedenle ve ihtiyaçla olur” (Leukippos) Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2021 - Salı

Venüs Balık Burcu'nda

[simple-author-box]

İlişkilerde romantizm ve duygusallık artıyor.

Aşkın ve paranın gezegeni Venüs, 25 Şubat ile 21 Mart 2021 tarihleri arasında Balık burcunda…

Bir süredir ikili ilişkilerde mekanik ya da rasyonel bakış açılarında kaldığımızı düşünürsek bu transit ile birlikte gönlümüze bir nebze su serpilecek... Astrolojide su grubu burçları duygusallık ve derinlikle özdeşleştirilir. Dolayısıyla ikili ilişkilerde daha romantik ve masalsı formlara geçiş yapıyoruz.

Harcamalar abartılabilir. Bütçeye dikkat!

Parasal anlamda baktığımızda bireysel hayatlarımızda elimizden paranın çok çabuk savrulup gidebileceği süreçlerde olabiliriz. Modern Astroloji’de Neptün; Batı Astrolojisi’nde Jüpiter yönetiminde olan Balık burcu, her iki gezegen bağlamında da finansal konularda dikkat çekici vurgular yapabilir. Neptün’ün vereceği sis perdesi ile Jüpiter’in yapacağı büyüteç etkisi paramızın nereye gittiğinin belli olmayacağını; abartılı ve aşırı harcamalar yapabileceğimizi işaret etmekte. Başka bir açıdan depresif ruh hallerimizin acısını cüzdanımızdan çıkartabiliriz. Yani bunalımlı zamanlarımızda hiç ihtiyacımız olmayan şeyleri satın alabiliriz. Olumlu açıdan bakarsak bu dönemde manevi yönlerimiz de tetikleneceğinden insanlara yardım etme güdümüz artabilir. Böylece cebimizdeki nakdin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine aktarmak adına adımlar atabileceğimiz de ayrı bir gerçek.

BAŞAK BURCU’NDA DOLUNAY

Şifa Dolunayı mı?

27 Şubat 2021 tarihinde Başak burcu’nda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yaklaşık on beş gün boyunca gündem maddelerimiz iş hayatımız, günlük rutin işlerimiz ve sağlıkla ilgili alanlarımız olacaktır. Ayrıca bu enerji global çapta pandemi ile alakalı önemli bir tamamlanma dönemine girdiğimizi de işaret ediyor. Fakat an haritasına baktığımızda Ay’ın kötücül dediğimiz göstergelerle kör açılar yaptığı da dikkatimizden kaçmıyor. Bu bağlamda malum virüs ile alakalı olarak bazı gözden kaçan noktaların olma ihtimali çok yüksek… Mutasyona uğramış virüs ve hatta genel olarak halk sağlığını tehdit edebilecek unsurlarda dikkatli olunması gerektiğini fısıldayan bir Dolunay diyebilirim. Dolunay esnasında İkizler burcunun yükseliyor olması Mart ayının ilk yarısının değişken koşullarda geçebileceğini göstermekte. Bu Dolunay’da şifalanmaya niyet edip, günlük rutinlerimizi gözden geçirmek yapabileceğimiz en iyi şey olacaktır.

Dönüşüme direnmeli miyiz?

Satürn-Uranüs karesinin hayatımıza verdiği özgürleşmeye dair elektro şoklar devam ederken, dönüşüm enerjilerinin tüm yıla yayıldığını ve kendimizi akıntıya doğru bırakmanın yüksek hayrımıza olacağını unutmamalıyız.

“Hiçbir şey tesadüfi değildir. Her şey bir nedenle ve ihtiyaçla olur” (Leukippos)

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.