Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Güneş Balık Burcu'nda

[simple-author-box] Enerjiler yumuşuyor mu? Mevsim döngüsünde Balık Burcu, kar ve soğukların yavaş yavaş sona ermeye başladığı zamanları müjdeler. Ancak coğrafik ve meteorolojik olarak baktığımızda mevsimlerin çıkış kapısında olan zamanlar bir geçiş dönemini işaret ettiğinden, çoğu zaman havaların sağı solu da belli olmayacaktır. Zaten bu yüzden Balık burçları bünyelerinde kararsız ve değişken nitelikler taşımaktadırlar. Balık enerjileri geçtiğimiz günlerde sert etkilerini yaşamış olduğumuz negatif olayları bir nebze olsun yumuşatacaktır. Güneş’in bir ay boyunca Balık burcunda transit edecek olması bilinçli yönelimlerimizde duygusallığın, nostaljik etkilerin ve romantizmin kapılarını aralayacaktır. Hayal gücümüzün zenginleşeceği bu günler, sanatsal yaratıcılık ve ruhani konularla ilgilenmek adına da oldukça aktif olacaktır. Zaman zaman kendimizi yıpratacak şekilde karamsar ruh hallerine de çekilebiliriz. Uzaklara dalıp dalıp gitmeler, boğazımıza yumruk gibi oturan ağlamaklı ruh halleri de cabası olabilir. Başka bir açıdan bakarsak hayırseverlik ve şifa enerjilerinin çoğalacağı da ayrı bir gerçek aslında… Bu burç, astrolojik olarak insanlığa kendini kurban edecek kadar şefkatli olmasıyla bilinir. Dolayısıyla Zodyak’ın son burcu olması itibariyle burçlar aleminde tekamül olarak değerlendirilir. ‘’İnsan acı duyabiliyorsa canlıdır. Başkasının acısını duyabiliyorsa insandır.’’ (Lev Tolstoy) Tüm Balık burçlarının doğum günlerini kutluyorum. 21 Şubat 2021’de bir süredir deneyimlediğimiz Merkür retrosu sona eriyor. İletişim, eğitim,ve ticaret gibi konularla alakalı olan gündemler yavaş yavaş düzelmeye başlayacaktır. Fikirsel olarak da kendimizi daha rahat ifade etmeye başlayacağız diyebilirim. Ancak retro başlangıç ve bitiş dönemleri de tıpkı Balık etkisi gibi biraz arafta etkiler verir. Bu dönemlere gölgeli zamanlar denilir. Yani yinede iletişimsel konularda 13 Mart 2021 tarihine kadar dikkatli olmakta fayda görüyorum. Mutlu günler dilerim.
Ekleme Tarihi: 17 Şubat 2021 - Çarşamba

Güneş Balık Burcu'nda

[simple-author-box]

Enerjiler yumuşuyor mu?

Mevsim döngüsünde Balık Burcu, kar ve soğukların yavaş yavaş sona ermeye başladığı zamanları müjdeler. Ancak coğrafik ve meteorolojik olarak baktığımızda mevsimlerin çıkış kapısında olan zamanlar bir geçiş dönemini işaret ettiğinden, çoğu zaman havaların sağı solu da belli olmayacaktır. Zaten bu yüzden Balık burçları bünyelerinde kararsız ve değişken nitelikler taşımaktadırlar.

Balık enerjileri geçtiğimiz günlerde sert etkilerini yaşamış olduğumuz negatif olayları bir nebze olsun yumuşatacaktır. Güneş’in bir ay boyunca Balık burcunda transit edecek olması bilinçli yönelimlerimizde duygusallığın, nostaljik etkilerin ve romantizmin kapılarını aralayacaktır. Hayal gücümüzün zenginleşeceği bu günler, sanatsal yaratıcılık ve ruhani konularla ilgilenmek adına da oldukça aktif olacaktır. Zaman zaman kendimizi yıpratacak şekilde karamsar ruh hallerine de çekilebiliriz. Uzaklara dalıp dalıp gitmeler, boğazımıza yumruk gibi oturan ağlamaklı ruh halleri de cabası olabilir. Başka bir açıdan bakarsak hayırseverlik ve şifa enerjilerinin çoğalacağı da ayrı bir gerçek aslında…

Bu burç, astrolojik olarak insanlığa kendini kurban edecek kadar şefkatli olmasıyla bilinir. Dolayısıyla Zodyak’ın son burcu olması itibariyle burçlar aleminde tekamül olarak değerlendirilir.

‘’İnsan acı duyabiliyorsa canlıdır. Başkasının acısını duyabiliyorsa insandır.’’

(Lev Tolstoy)

Tüm Balık burçlarının doğum günlerini kutluyorum.

21 Şubat 2021’de bir süredir deneyimlediğimiz Merkür retrosu sona eriyor. İletişim, eğitim,ve ticaret gibi konularla alakalı olan gündemler yavaş yavaş düzelmeye başlayacaktır. Fikirsel olarak da kendimizi daha rahat ifade etmeye başlayacağız diyebilirim. Ancak retro başlangıç ve bitiş dönemleri de tıpkı Balık etkisi gibi biraz arafta etkiler verir. Bu dönemlere gölgeli zamanlar denilir. Yani yinede iletişimsel konularda 13 Mart 2021 tarihine kadar dikkatli olmakta fayda görüyorum.

Mutlu günler dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.