Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

BALIK BURCU’NDA YENİ AY: Akıl tutulması…

[simple-author-box] 13 Mart 2021’de Balık burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız. Etkilerini on beş gün boyunca üzerimizde hissedeceğimiz bu enerjiye Neptün gezegeni eşlik ediyor olacak. Dolayısıyla Neptünyen bir Yeni Ay bizleri bekliyor. Neptün, Modern astrolojide Balık burcunun yöneticisi olarak kabul edilir ve gök kubbede etkin olduğu zamanlarda hayaller ön plana çıkar. Neptün, metaforik olarak hayatımıza dokunduğunda bir sis bulutu yaratır. Yani bazı şeyler görünürlüğünü kaybeder. Yeni Ay zamanları ay içerisinde yeni başlangıçlar yapma ve tohumlar atma zamanlarıdır. Bu Yeni Ay’da bu bağlamda bir kafa karışıklığı, yön kaybı ve akıl tutulması yaşama olasılığımız oldukça yüksek. Olumlu açıdan hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek adına bir takım atılımlar yapabiliriz; fakat elimizde olmayan sebeplerle bazı pasif çözülmeler yaşayabileyeceğimizi de hatırlatmak isterim. Ne yazık ki sağlam ve kalıcı projelere başlarken belki biraz narkoz etkisi veren bir frekansta olacağız. Bu yüzden unutkanlıklara, dalgınlıklara ve atalete açık olabiliriz. Masalsı aşklar kapıda mı? An haritasını incelemeye devam ettiğimizde Neptün’e ve Yeni Ay’a Venüs’n de eşlik ettiği dikkatimizden kaçmıyor. Neptün ile Venüs’ün kavuşumları hele ki Balık burcunda olduğunda masalsı bir romantizm rüzgarı yaratacaktır. Bu açıdan bir değerlendirme yaparsak gözlerimizi kör edebilecek aşklara ve duygusal girdaplara açık olduğumuz bir on beş günlük süreç bizleri bekliyor. Aldanma, aldatılma ve dolandırıcılıklara dikkat! Venüs para ile de alakalı olduğundan Venüs-Neptün kavuşumunun yaydığı enerjiler parasal konularda oldukça hassas… Hafta boyunca dolandırılma ve kandırılmaya çok müsait olabileceğimizi de belirtmek isterim. Dolayısıyla harcamalarımızın planlamasını dikkatli yapmalı ve belki de bu hafta herkese hemen güvenmemeliyiz. Manevi duygular artıyor. Ruhumuzda bir nostalji yelpazesi açılabilir. Geçmişe özlem ve değişken ruh halleriyle izolasyonun dibine vurabiliriz. Belki de bu yüzden spiritüel konularla daha fazla ilgileneceğimiz ve ruhumuzu şifalandırabileceğimiz bir fazda olabiliriz. Kısacası manevi konulardan çok yarar göreceğimizi söyleyebilirim. Balık temasının vurgulu olduğu dönemlerde dua, meditasyon ve ritüel benzeri çalışmalar yapmak hem kendimize hem de bütünün hayrına pozitif olarak çalışacaktır. ‘’Manevi yoksunluklar, bütün maddi azaplardan çok daha ağırdır.’’ (Dostoyevski) Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 10 Mart 2021 - Çarşamba

BALIK BURCU’NDA YENİ AY: Akıl tutulması…

[simple-author-box]

13 Mart 2021’de Balık burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız. Etkilerini on beş gün boyunca üzerimizde hissedeceğimiz bu enerjiye Neptün gezegeni eşlik ediyor olacak. Dolayısıyla Neptünyen bir Yeni Ay bizleri bekliyor. Neptün, Modern astrolojide Balık burcunun yöneticisi olarak kabul edilir ve gök kubbede etkin olduğu zamanlarda hayaller ön plana çıkar. Neptün, metaforik olarak hayatımıza dokunduğunda bir sis bulutu yaratır. Yani bazı şeyler görünürlüğünü kaybeder. Yeni Ay zamanları ay içerisinde yeni başlangıçlar yapma ve tohumlar atma zamanlarıdır. Bu Yeni Ay’da bu bağlamda bir kafa karışıklığı, yön kaybı ve akıl tutulması yaşama olasılığımız oldukça yüksek. Olumlu açıdan hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek adına bir takım atılımlar yapabiliriz; fakat elimizde olmayan sebeplerle bazı pasif çözülmeler yaşayabileyeceğimizi de hatırlatmak isterim. Ne yazık ki sağlam ve kalıcı projelere başlarken belki biraz narkoz etkisi veren bir frekansta olacağız. Bu yüzden unutkanlıklara, dalgınlıklara ve atalete açık olabiliriz.

Masalsı aşklar kapıda mı?

An haritasını incelemeye devam ettiğimizde Neptün’e ve Yeni Ay’a Venüs’n de eşlik ettiği dikkatimizden kaçmıyor. Neptün ile Venüs’ün kavuşumları hele ki Balık burcunda olduğunda masalsı bir romantizm rüzgarı yaratacaktır. Bu açıdan bir değerlendirme yaparsak gözlerimizi kör edebilecek aşklara ve duygusal girdaplara açık olduğumuz bir on beş günlük süreç bizleri bekliyor.

Aldanma, aldatılma ve dolandırıcılıklara dikkat!

Venüs para ile de alakalı olduğundan Venüs-Neptün kavuşumunun yaydığı enerjiler parasal konularda oldukça hassas… Hafta boyunca dolandırılma ve kandırılmaya çok müsait olabileceğimizi de belirtmek isterim. Dolayısıyla harcamalarımızın planlamasını dikkatli yapmalı ve belki de bu hafta herkese hemen güvenmemeliyiz.

Manevi duygular artıyor.

Ruhumuzda bir nostalji yelpazesi açılabilir. Geçmişe özlem ve değişken ruh halleriyle izolasyonun dibine vurabiliriz. Belki de bu yüzden spiritüel konularla daha fazla ilgileneceğimiz ve ruhumuzu şifalandırabileceğimiz bir fazda olabiliriz. Kısacası manevi konulardan çok yarar göreceğimizi söyleyebilirim. Balık temasının vurgulu olduğu dönemlerde dua, meditasyon ve ritüel benzeri çalışmalar yapmak hem kendimize hem de bütünün hayrına pozitif olarak çalışacaktır.

‘’Manevi yoksunluklar, bütün maddi azaplardan çok daha ağırdır.’’

(Dostoyevski)

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.