Türkiye, dünyanın dişini yapıyor!

Sağlık 26.10.2022 - 22:12, Güncelleme: 26.10.2022 - 22:12
 

Türkiye, dünyanın dişini yapıyor!

Diş tedavisi için yurtdışından Türkiye’yi gelen hasta sayısı her geçen gün artıyor.
Sadece gurbetçilerin değil yabancı hastaların da ilgisinin sevindirici olduğunu söyleyen Diş Hekimi Dt. Mehtap Ketenci, “Diş turizminde iyi bir noktaya ilerliyor, bunun hakkını veriyoruz” dedi. Ankara Dentislife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kurucusu Dt. Mehtap Ketenci; sağlık turizmi içinden bugüne kadar hak ettiği payı alamayan diş hekimliği hizmetlerinin, özellikle pandemi sonrası güzel bir ivme yakaladığını bildirdi. Yaz ve kış turizminin yanında Türkiye’nin artık “Diş turizmi” ile de anılma yolunda ilerlediğini söyleyen Dt. Ketenci, “Hem yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız hem de yabancı uyruklu hastaların diş hekimliği hizmetlerimize ilgisi yüksek. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden hastalar, ağız ve diş sağlığı hizmeti almak için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’deki anakentleri tercih ediyor. Biz de kliniğimizde gerek gurbetçi hastalarımıza gerekse yabancı uyruklu hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışma alanımızı, koşullarımızı genişletmeye başladık” diye konuştu. “Dental Sağlık AltyapımızFazlasını Hak Ediyor” Yurtdışından gelen hastaların olabildiğince kısa sürede, olabildiğince kaliteli tedavi hizmeti alması noktasında imkânlarını seferber ettiklerini kaydeden Dt. Mehtap Ketenci, “Zamanlarını ve paralarını doğru şekilde kullanmak istiyorlar. Türk diş hekimleri bu anlamda onlar için iyi bir fırsat, çok iyi bir alternatif. Gelişmiş ülkelerde yaşayıp daha düşük maliyetler ve yüksek kaliteli diş sağlığı hizmeti almak isteyenlerin tercihinde Macaristan, Hindistan gibi ülkelerle yarışıyoruz. Geldiğimiz nokta memnuniyet verici ama kesinlikle yeterli değil. Zira sahip olduğumuz dental sağlık altyapımız, uluslararası diş turizmi açısından daha iyi kullanılabilir düzeydedir. Bu pastadan aldığımızı payı arttırmak için diş hekimliği hizmetlerimizi ön plana çıkarmak zorundayız” dedi. En Çok Tercih Protezler, Kaplamalar Türkiye’nin diş hekimliği hizmetlerinde tercih edilmesinde kaliteli sağlık hizmetinin yanı sıra ülkemizin coğrafi konumu, döviz kuru avantajı gibi etkenlerin de önemli rol oynadığını vurgulayan Dt. Mehtap Ketenci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gurbetçilerimiz ve yabancı hastalarımız için her türlü imkan ve konforu sağlamaya gayret gösteriyoruz. Yabancı dil bilen personelden, ulaşım ve konaklama hizmetlerine kadar ihtiyaç duyacakları hemen her alanda destek oluyoruz. Başta implant gibi protezler, kaplamalar, estetik gülüş tasarımı, ortodontik tedaviler ve çene cerrahisi olmak üzere, ağız ve diş sağlığına ilişkin her türlü tetkik ve tedavi için bizleri tercih eden yurtdışı hastalarımız sayesinde ülke ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor, dental turizmin gelişmesi için gayretlerimizin artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz."
Diş tedavisi için yurtdışından Türkiye’yi gelen hasta sayısı her geçen gün artıyor.

Sadece gurbetçilerin değil yabancı hastaların da ilgisinin sevindirici olduğunu söyleyen Diş Hekimi Dt. Mehtap Ketenci, “Diş turizminde iyi bir noktaya ilerliyor, bunun hakkını veriyoruz” dedi.

Ankara Dentislife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kurucusu Dt. Mehtap Ketenci; sağlık turizmi içinden bugüne kadar hak ettiği payı alamayan diş hekimliği hizmetlerinin, özellikle pandemi sonrası güzel bir ivme yakaladığını bildirdi. Yaz ve kış turizminin yanında Türkiye’nin artık “Diş turizmi” ile de anılma yolunda ilerlediğini söyleyen Dt. Ketenci, “Hem yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız hem de yabancı uyruklu hastaların diş hekimliği hizmetlerimize ilgisi yüksek. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden hastalar, ağız ve diş sağlığı hizmeti almak için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’deki anakentleri tercih ediyor. Biz de kliniğimizde gerek gurbetçi hastalarımıza gerekse yabancı uyruklu hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışma alanımızı, koşullarımızı genişletmeye başladık” diye konuştu.

“Dental Sağlık AltyapımızFazlasını Hak Ediyor”

Yurtdışından gelen hastaların olabildiğince kısa sürede, olabildiğince kaliteli tedavi hizmeti alması noktasında imkânlarını seferber ettiklerini kaydeden Dt. Mehtap Ketenci, “Zamanlarını ve paralarını doğru şekilde kullanmak istiyorlar. Türk diş hekimleri bu anlamda onlar için iyi bir fırsat, çok iyi bir alternatif. Gelişmiş ülkelerde yaşayıp daha düşük maliyetler ve yüksek kaliteli diş sağlığı hizmeti almak isteyenlerin tercihinde Macaristan, Hindistan gibi ülkelerle yarışıyoruz. Geldiğimiz nokta memnuniyet verici ama kesinlikle yeterli değil. Zira sahip olduğumuz dental sağlık altyapımız, uluslararası diş turizmi açısından daha iyi kullanılabilir düzeydedir. Bu pastadan aldığımızı payı arttırmak için diş hekimliği hizmetlerimizi ön plana çıkarmak zorundayız” dedi.

En Çok Tercih Protezler, Kaplamalar

Türkiye’nin diş hekimliği hizmetlerinde tercih edilmesinde kaliteli sağlık hizmetinin yanı sıra ülkemizin coğrafi konumu, döviz kuru avantajı gibi etkenlerin de önemli rol oynadığını vurgulayan Dt. Mehtap Ketenci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gurbetçilerimiz ve yabancı hastalarımız için her türlü imkan ve konforu sağlamaya gayret gösteriyoruz. Yabancı dil bilen personelden, ulaşım ve konaklama hizmetlerine kadar ihtiyaç duyacakları hemen her alanda destek oluyoruz. Başta implant gibi protezler, kaplamalar, estetik gülüş tasarımı, ortodontik tedaviler ve çene cerrahisi olmak üzere, ağız ve diş sağlığına ilişkin her türlü tetkik ve tedavi için bizleri tercih eden yurtdışı hastalarımız sayesinde ülke ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor, dental turizmin gelişmesi için gayretlerimizin artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.