Sokak hayvanları için sel bölgesindeler

Ankara 28.06.2022 - 16:58, Güncelleme: 28.06.2022 - 16:58
 

Sokak hayvanları için sel bölgesindeler

Sincan Belediyesi, Kastamonu ve Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından sokak hayvanları için de destek oldu...
Batı Karadeniz'de etkili olan sağanak yağış Kastamonu ve Bartın'da sel tehlikesi oluşturdu. Sel bölgesindeki can dostlarımızı unutmayan Sincan Belediyesi, Bartın Okçular Köyü bölgesine 1 Veteriner Hekim, 4 personel ile 1 adet ambulans ve hayvan sevk aracı gönderdi. Zarar gören hayvanların tedavisi için ilaç ve serum desteğinin yanı sıra beslenmesi için de çok sayıda mama temin edildi.   Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinde insanlar gibi pek çok hayvan da zarar gördü. Türkiye’nin dört bir yanından ekipler ve vatandaşlar, ilçede yaraların sarılması için çaba sarf ediyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de yaralanan ve bakıma muhtaç olan hayvanların tedavisi amacıyla Bartın Okçular Köyü bölgesine bir adet ambulans, bir adet hayvan sevk aracı, bir veteriner hekim ve 4 personel gönderdi.  Özellikle sokak hayvanlarına yönelik hassasiyeti ve çalışmalarıyla bilinen Sincan Belediyesi afet zamanlarında da afet bölgesindeki can dostlarımız için seferber oluyor. Bartın’a gönderilen araç ve personel desteğinin yanında zarar gören hayvanların bakımı için ilaç ve serum da temin ediliyor.    Ayrıca sokak hayvanlarının beslenme sıkıntısı yaşamaması için çok sayıda mama desteği de Sincan Belediyesi tarafından sağlanıyor.  
Sincan Belediyesi, Kastamonu ve Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından sokak hayvanları için de destek oldu...

Batı Karadeniz'de etkili olan sağanak yağış Kastamonu ve Bartın'da sel tehlikesi oluşturdu. Sel bölgesindeki can dostlarımızı unutmayan Sincan Belediyesi, Bartın Okçular Köyü bölgesine 1 Veteriner Hekim, 4 personel ile 1 adet ambulans ve hayvan sevk aracı gönderdi. Zarar gören hayvanların tedavisi için ilaç ve serum desteğinin yanı sıra beslenmesi için de çok sayıda mama temin edildi.  

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinde insanlar gibi pek çok hayvan da zarar gördü. Türkiye’nin dört bir yanından ekipler ve vatandaşlar, ilçede yaraların sarılması için çaba sarf ediyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de yaralanan ve bakıma muhtaç olan hayvanların tedavisi amacıyla Bartın Okçular Köyü bölgesine bir adet ambulans, bir adet hayvan sevk aracı, bir veteriner hekim ve 4 personel gönderdi. 

Özellikle sokak hayvanlarına yönelik hassasiyeti ve çalışmalarıyla bilinen Sincan Belediyesi afet zamanlarında da afet bölgesindeki can dostlarımız için seferber oluyor. Bartın’a gönderilen araç ve personel desteğinin yanında zarar gören hayvanların bakımı için ilaç ve serum da temin ediliyor.   

Ayrıca sokak hayvanlarının beslenme sıkıntısı yaşamaması için çok sayıda mama desteği de Sincan Belediyesi tarafından sağlanıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.