Sincanlı çocuklar sordu Başkan Ercan cevapladı

Yerel 07.10.2022 - 14:22, Güncelleme: 07.10.2022 - 14:22
 

Sincanlı çocuklar sordu Başkan Ercan cevapladı

İlki Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen Sincan Mahalle Meclisi Toplantıları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıların adresi bu hafta Mustafa Kemal Mahallesi ve Mevlâna Mahallesi oldu.
Sincan’ın geleceği için yatırımların ve projelerin masaya yatırıldığı, vatandaşla görüş alışverişinde bulunulan Sincan Belediyesi Mahalle Meclisi Toplantıları hız kesmeden sürüyor. Başkan Ercan, kurmaylarıyla birlikte mahalle mahalle gezerek hem vatandaşı dinliyor hem de yapılanları ve gelecek vizyonunu vatandaşla paylaşıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mahalle Meclisi Toplantıları’na geçen hafta Atatürk Mahallesi’nden başladı. Bu hafta ise Mevlâna Mahallesi ve Mustafa Kemal Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Ercan, 57 mahallede bu toplantıları gerçekleştirecek. ÇOCUKLARIN SORULARINI DA CEVAPLADI 7’den 70’e her yaştan mahalle sakininin katıldığı Meclis Toplantılarında Başkan Ercan, özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor. Başkan Yardımcıları ve Birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin istekleri dinleyen Başkan Ercan, çocukların da sorularını cevaplamayı ihmal etmiyor. Çocuklar sordukları sorularla salonu zaman zaman güldürürken Başkan Ercan büyük bir ciddiyetle çocuklara cevap veriyor. Başkan Ercan yapılan Mahalle Meclisi toplantılarında kendisine yöneltilen soruların yanında istekleri ve talepleri tek tek not alarak gereğinin yapılmasını sağlıyor. Sincan Mahalle Meclisi Toplantıları gelecek haftalarda da devam edecek.
İlki Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen Sincan Mahalle Meclisi Toplantıları hızla devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıların adresi bu hafta Mustafa Kemal Mahallesi ve Mevlâna Mahallesi oldu.

Sincan’ın geleceği için yatırımların ve projelerin masaya yatırıldığı, vatandaşla görüş alışverişinde bulunulan Sincan Belediyesi Mahalle Meclisi Toplantıları hız kesmeden sürüyor. Başkan Ercan, kurmaylarıyla birlikte mahalle mahalle gezerek hem vatandaşı dinliyor hem de yapılanları ve gelecek vizyonunu vatandaşla paylaşıyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mahalle Meclisi Toplantıları’na geçen hafta Atatürk Mahallesi’nden başladı. Bu hafta ise Mevlâna Mahallesi ve Mustafa Kemal Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Ercan, 57 mahallede bu toplantıları gerçekleştirecek.

ÇOCUKLARIN SORULARINI DA CEVAPLADI

7’den 70’e her yaştan mahalle sakininin katıldığı Meclis Toplantılarında Başkan Ercan, özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor. Başkan Yardımcıları ve Birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin istekleri dinleyen Başkan Ercan, çocukların da sorularını cevaplamayı ihmal etmiyor. Çocuklar sordukları sorularla salonu zaman zaman güldürürken Başkan Ercan büyük bir ciddiyetle çocuklara cevap veriyor.

Başkan Ercan yapılan Mahalle Meclisi toplantılarında kendisine yöneltilen soruların yanında istekleri ve talepleri tek tek not alarak gereğinin yapılmasını sağlıyor.

Sincan Mahalle Meclisi Toplantıları gelecek haftalarda da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.