ÖZ BÜRO İŞ Yönetiminden HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’a ziyaret

Çalışma Hayatı 19.10.2022 - 20:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 20:58
 

ÖZ BÜRO İŞ Yönetiminden HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’a ziyaret

HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanlığına yeniden seçilen Baki Gülbaba ve Yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.
ANKHABER HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek görüştü. Kabulde HAK-İş Genel Sekreteri Eda Güner de hazır bulundu. Arslan’dan başarı dileği Ziyarette, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Büro İş Sendikasının 4. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu, başarı diledi. Gülbaba’dan teşekkür Öz Büro İş Sendikası Başkanı Baki Gülbaba da Genel Kurula katılımı ve Öz Büro iş Sendikasına verdiği destekten dolayı HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a teşekkür etti.
HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanlığına yeniden seçilen Baki Gülbaba ve Yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

ANKHABER

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek görüştü.

Kabulde HAK-İş Genel Sekreteri Eda Güner de hazır bulundu.

Arslan’dan başarı dileği

Ziyarette, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Büro İş Sendikasının 4. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu, başarı diledi.

Gülbaba’dan teşekkür

Öz Büro İş Sendikası Başkanı Baki Gülbaba da Genel Kurula katılımı ve Öz Büro iş Sendikasına verdiği destekten dolayı HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.