Mustafa İbişoğlu: Babalara selam olsun

Yerel 18.06.2022 - 09:46, Güncelleme: 18.06.2022 - 09:46
 

Mustafa İbişoğlu: Babalara selam olsun

KUZAFED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...
ANKHABER Kuzey Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (KUZAFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaları birer fedakarlık timsali olarak tanımlayarak, “Tüm olumsuz koşullara rağmen çocuklarını geleceğe hazırlayan, hayata umutla tutunmalarını sağlayan, ailesine, ülkelerine faydalı bireyler olmasını sağlayan babalara selam olsun” dedi. Tecrübeleriyle çocuklarına yol gösteren, onları geleceğe hazırlayan babaların üstlenmiş olduğu toplumsal rolün büyük bir özveri ve sorumluluk gerektirdiğini kaydeden KUZAFED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, toplumuzun çimentosu aile yapımızı koruyan ve bunu yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babaların ekonomik sorunlar altında ezildiğini belirterek, mesajında şunları vurguladı: “Babalar, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek ve onların insanı, toplumu, vatanı, milleti sevmesini sağlamak için elinden gelenden fazlasını yapar. Çocuklarının geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için her türlü fedakarlığa katlanır. Üreten insanlar olarak, derinden hissettiğimiz ekonomik sıkıntıların babalar üzerindeki etkilerini biliyoruz. Adeta zam bombardımanı altında kalan ve çocuklarının taleplerini karşılayamayan babaların düştüğü durum hepimizi üzmektedir. Ülkemiz gibi babalar da bu acı günleri atlatacak, geleceğin çağdaş ve kalkınmış Türkiye’sinde huzur, barış içinde yaşayacaktır. Bu duygularla KUZAFED olarak, çok zor koşullarda dünyanın en zor ve yüce görevini üstlenerek çocuklarını geleceğe hazırlayan, hayata umutla tutunmalarını sağlayan, ailesine, ülkelerine faydalı bireyler olmasını sağlayan fedakarlık timsali babaları yürekten selamlıyor, günlerini kutluyoruz.”
KUZAFED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

ANKHABER

Kuzey Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (KUZAFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaları birer fedakarlık timsali olarak tanımlayarak, “Tüm olumsuz koşullara rağmen çocuklarını geleceğe hazırlayan, hayata umutla tutunmalarını sağlayan, ailesine, ülkelerine faydalı bireyler olmasını sağlayan babalara selam olsun” dedi.

Tecrübeleriyle çocuklarına yol gösteren, onları geleceğe hazırlayan babaların üstlenmiş olduğu toplumsal rolün büyük bir özveri ve sorumluluk gerektirdiğini kaydeden KUZAFED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İbişoğlu, toplumuzun çimentosu aile yapımızı koruyan ve bunu yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babaların ekonomik sorunlar altında ezildiğini belirterek, mesajında şunları vurguladı:

“Babalar, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek ve onların insanı, toplumu, vatanı, milleti sevmesini sağlamak için elinden gelenden fazlasını yapar.

Çocuklarının geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için her türlü fedakarlığa katlanır.

Üreten insanlar olarak, derinden hissettiğimiz ekonomik sıkıntıların babalar üzerindeki etkilerini biliyoruz.

Adeta zam bombardımanı altında kalan ve çocuklarının taleplerini karşılayamayan babaların düştüğü durum hepimizi üzmektedir.

Ülkemiz gibi babalar da bu acı günleri atlatacak, geleceğin çağdaş ve kalkınmış Türkiye’sinde huzur, barış içinde yaşayacaktır.

Bu duygularla KUZAFED olarak, çok zor koşullarda dünyanın en zor ve yüce görevini üstlenerek çocuklarını geleceğe hazırlayan, hayata umutla tutunmalarını sağlayan, ailesine, ülkelerine faydalı bireyler olmasını sağlayan fedakarlık timsali babaları yürekten selamlıyor, günlerini kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.