Karizma’nın eline düşmüş ‘Kılıç Balığının Öyküsü’!

Ekonomi 27.11.2022 - 13:39, Güncelleme: 27.11.2022 - 13:39
 

Karizma’nın eline düşmüş ‘Kılıç Balığının Öyküsü’!

Bu kılıç balığı belki de ‘uskumrunun arkasından gidiyordu’! Bir balıkçı gördü bunları ve “Siz yok musunuz siz, derya kuzuları” diyerek çekti ağını! Kılıç balığına diyecek tek söz kalıyordu: Satın beni… Satın beni… Karizma Balıkçı Saffet Dayanık da onu yapıyor. Bir de “Bugün balık günü” diyor…
ANKHABER “Karizma Balıkçı” namıyla ün salan Saffet Dayanık, ekibindeki Selahattin Veysel Dayanık ve Levent Devran ile kısa süre önce 170 kiloluk orkinos balığını parçalayıp bonfile ete dönüştürmesinin ardından bu kez tam manasıyla Ahmet Kaya’nın “Kılıç Balığı’nın Öyküsü” şarkısını söyler gibi, tezgahını dev bir kılıç balığı ile süsledi. Ahmet Kaya, şarkısına, “Bu bir kılıç balığının öyküsü / Yazılmasa da olurdu…” diye başlıyor ama biz yazalım… BALIK SATIN BENİ DİYOR, O DA SATIYOR! Bu kılıç balığı belki de ‘uskumrunun arkasından gidiyordu’! Bir balıkçı gördü bunları ve “Siz yok musunuz siz, derya kuzuları” diyerek hapsetti ağının içine… Kılıç balığına diyecek tek söz kalıyordu: -Satın beni… Satın beni… Karizma da onu yapıyor. BALIK FİYATLARI VE TÜKETİM MİKTARI Bu arada, balık severleri bilgilendirmeyi de ihmal etmedi. 27 Aralık 2022’nin balık fiyatlarını sayan Saffet Dayanık, “Dalyan Balıkçı’da çeşit bol” diyerek herkesi Pazar gününü balıkla güzelleştirmeye çağırdı. Karadeniz hamsinin kilosu 60, Karadeniz palamutun tanesi 75, Karadeniz çinekopun kilosu 110 TL… Günde 750 kilo hamsi, 50 kasa palamut, 5 kasa istavrit, 2 kasa mezgit, 100 kilo çupra / levrek, 25 kilo tekir, 15 kilo barbun sattığını belirterek, işlerinin iyi olduğu ifade etti. Haftanın son günü muhabbetleri balıkla artırmanın zamanı…
Bu kılıç balığı belki de ‘uskumrunun arkasından gidiyordu’! Bir balıkçı gördü bunları ve “Siz yok musunuz siz, derya kuzuları” diyerek çekti ağını! Kılıç balığına diyecek tek söz kalıyordu: Satın beni… Satın beni… Karizma Balıkçı Saffet Dayanık da onu yapıyor. Bir de “Bugün balık günü” diyor…

ANKHABER

Karizma Balıkçı” namıyla ün salan Saffet Dayanık, ekibindeki Selahattin Veysel Dayanık ve Levent Devran ile kısa süre önce 170 kiloluk orkinos balığını parçalayıp bonfile ete dönüştürmesinin ardından bu kez tam manasıyla Ahmet Kaya’nın “Kılıç Balığı’nın Öyküsü” şarkısını söyler gibi, tezgahını dev bir kılıç balığı ile süsledi.

Ahmet Kaya, şarkısına, “Bu bir kılıç balığının öyküsü / Yazılmasa da olurdu…” diye başlıyor ama biz yazalım…

BALIK SATIN BENİ DİYOR, O DA SATIYOR!

Bu kılıç balığı belki de ‘uskumrunun arkasından gidiyordu’!

Bir balıkçı gördü bunları ve “Siz yok musunuz siz, derya kuzuları” diyerek hapsetti ağının içine…

Kılıç balığına diyecek tek söz kalıyordu:

-Satın beni… Satın beni…

Karizma da onu yapıyor.

BALIK FİYATLARI VE TÜKETİM MİKTARI

Bu arada, balık severleri bilgilendirmeyi de ihmal etmedi. 27 Aralık 2022’nin balık fiyatlarını sayan Saffet Dayanık, “Dalyan Balıkçı’da çeşit bol” diyerek herkesi Pazar gününü balıkla güzelleştirmeye çağırdı.

Karadeniz hamsinin kilosu 60, Karadeniz palamutun tanesi 75, Karadeniz çinekopun kilosu 110 TL…

Günde 750 kilo hamsi, 50 kasa palamut, 5 kasa istavrit, 2 kasa mezgit, 100 kilo çupra / levrek, 25 kilo tekir, 15 kilo barbun sattığını belirterek, işlerinin iyi olduğu ifade etti.

Haftanın son günü muhabbetleri balıkla artırmanın zamanı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.