Karizma Balıkçı’dan Ankaralıya orkinos servisi

Yerel 16.12.2022 - 23:38, Güncelleme: 16.12.2022 - 23:38
 

Karizma Balıkçı’dan Ankaralıya orkinos servisi

“Karizma Balıkçı” namıyla ünlenen Saffet Dayanık, 140 kiloluk orkinosu bonfile dilimlerine ayırarak Başkentliler için hazır hale getirdi.
ANKHABER Balık mevsiminin başlamasıyla mevsim balıklarını en uygun fiyatlarla balık severlere sunan, “Karizma Balıkçı” namıyla ünlenen Saffet Dayanık, son haftalarda bolca gelen orkinosları dilim dilim yediriyor Başkentlilere! Selahattin ve Veysel Dayanık ile Levent Devran’dan oluşan ekibiyle, iki gün önce dükkana gelen 140 kiloluk orkinosu bonfile dilimlerine ayıran Karizma, Yusuf Bozkurt’un çektiği fotoğraf ile ne yaptığını ve ne demek istediğimizi çarpıcı biçimde anlatıyor… Evet, Ahmet Kaya’nın dalyanları birbirine katan orkinosu, Karizma Balıkçı Saffet ve ekibinin ellerinde sizleri bekliyor…
“Karizma Balıkçı” namıyla ünlenen Saffet Dayanık, 140 kiloluk orkinosu bonfile dilimlerine ayırarak Başkentliler için hazır hale getirdi.

ANKHABER

Balık mevsiminin başlamasıyla mevsim balıklarını en uygun fiyatlarla balık severlere sunan, “Karizma Balıkçı” namıyla ünlenen Saffet Dayanık, son haftalarda bolca gelen orkinosları dilim dilim yediriyor Başkentlilere!

Selahattin ve Veysel Dayanık ile Levent Devran’dan oluşan ekibiyle, iki gün önce dükkana gelen 140 kiloluk orkinosu bonfile dilimlerine ayıran Karizma, Yusuf Bozkurt’un çektiği fotoğraf ile ne yaptığını ve ne demek istediğimizi çarpıcı biçimde anlatıyor…

Evet, Ahmet Kaya’nın dalyanları birbirine katan orkinosu, Karizma Balıkçı Saffet ve ekibinin ellerinde sizleri bekliyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.