Turgut Altınok: 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız

Ankara 25.05.2023 - 17:07, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:07
 

Turgut Altınok: 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız

Kütüphane açılışına katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İnanıyoruz ki 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah gençlerimizle ulaşacağız" dedi.
Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Atapark Mahallesi’ne kurulan ve Ayçin Akkaş ismini taşıyan kütüphanenin açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Ayçin Akkaş’ın annesi Aylin Akkaş ve babası Naci Akkaş, öğrenciler, öğretmenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla kurdele kesilerek açıldı. Katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Atapark Mahallesi Âşık Veysel Parkı içinde yer alan Ayçin Akkaş Kütüphanesi’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Altınok, “Milletleri ihya eden eğitimdir. Rabbimin ilk emri de ikra, yani okudur. Bu bakımdan hayatın her anında okumak ve öğrenmek oldukça önemli. Çocuklarımız ve gençlerimiz için en önemli hizmetlerimizden biri de kütüphane hizmetimizdir. İstikbalimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak temel görevimizdir. Türkiye’de ilk defa okulların kapısından giren Belediye, Keçiören Belediyesi'dir. Gazi, Ankara, ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerimiz başta olmak üzere birçok üniversitemizde hizmetimiz vardır.” dedi. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve oy isteyen Altınok, “İnanıyoruz ki 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah gençlerimizle ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız da diyor ki, ‘21. asır Türklerin asrı olacak.’ Ülkemiz 21 yılda nerden nereye geldi. Kaan savaş uçağımız, İHA ve SİHA’larımız, Kızıl Elma’larımız teknolojik anlamda ciddi bir mesafe aldı.” ezilen, bükülen bir Türkiye yok. Mesela İsrail’den aldığımız heronları bize vermediler. Tamir ettirmek istediğimizde İsrail’e, tamir etmediler. Tanklarımızı İsrail’e götürüyorduk. Tanklarımız gitti, İsrail’de kaldı. Tamir parasını ödediğimiz tanklarımızı bize vermediler. Bu nedenle 28 Mayıs’ta bu ülkenin evladı olan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız ve yeniden seçeceğiz.” diye konuştu. AYÇİN AKKAŞ KİMDİR? 18 Aralık 2007 yılında Ankara’da doğdu. Okuma tutkusu olan İngilizceyi, İspanyolcayı ve yüzmeyi seven Ayçin yardımseverliği ile tanınmıştır. 9 yaşındayken 19 Şubat 2017 tarihinde TSK Elmadağ Kayak Merkezinde kızakla kayarken geçirmiş olduğu kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Ailesi onun adını taşıyan Ayçin Akkaş Kütüphanesinin kurulması için Keçiören Belediyesi ile iş birliği yapmıştır.
Kütüphane açılışına katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İnanıyoruz ki 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah gençlerimizle ulaşacağız" dedi.

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Atapark Mahallesi’ne kurulan ve Ayçin Akkaş ismini taşıyan kütüphanenin açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Ayçin Akkaş’ın annesi Aylin Akkaş ve babası Naci Akkaş, öğrenciler, öğretmenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla kurdele kesilerek açıldı.

Katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, Atapark Mahallesi Âşık Veysel Parkı içinde yer alan Ayçin Akkaş Kütüphanesi’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Altınok, “Milletleri ihya eden eğitimdir. Rabbimin ilk emri de ikra, yani okudur. Bu bakımdan hayatın her anında okumak ve öğrenmek oldukça önemli. Çocuklarımız ve gençlerimiz için en önemli hizmetlerimizden biri de kütüphane hizmetimizdir. İstikbalimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak temel görevimizdir. Türkiye’de ilk defa okulların kapısından giren Belediye, Keçiören Belediyesi'dir. Gazi, Ankara, ODTÜ ve Hacettepe üniversitelerimiz başta olmak üzere birçok üniversitemizde hizmetimiz vardır.” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve oy isteyen Altınok, “İnanıyoruz ki 21. yüzyıla Türklerin mührünü vuracağız. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah gençlerimizle ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız da diyor ki, ‘21. asır Türklerin asrı olacak.’ Ülkemiz 21 yılda nerden nereye geldi. Kaan savaş uçağımız, İHA ve SİHA’larımız, Kızıl Elma’larımız teknolojik anlamda ciddi bir mesafe aldı.” ezilen, bükülen bir Türkiye yok. Mesela İsrail’den aldığımız heronları bize vermediler. Tamir ettirmek istediğimizde İsrail’e, tamir etmediler. Tanklarımızı İsrail’e götürüyorduk. Tanklarımız gitti, İsrail’de kaldı. Tamir parasını ödediğimiz tanklarımızı bize vermediler. Bu nedenle 28 Mayıs’ta bu ülkenin evladı olan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız ve yeniden seçeceğiz.” diye konuştu.

AYÇİN AKKAŞ KİMDİR?

18 Aralık 2007 yılında Ankara’da doğdu. Okuma tutkusu olan İngilizceyi, İspanyolcayı ve yüzmeyi seven Ayçin yardımseverliği ile tanınmıştır. 9 yaşındayken 19 Şubat 2017 tarihinde TSK Elmadağ Kayak Merkezinde kızakla kayarken geçirmiş olduğu kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Ailesi onun adını taşıyan Ayçin Akkaş Kütüphanesinin kurulması için Keçiören Belediyesi ile iş birliği yapmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.