Ankara Akyurt'ta çamurdan kurtaracak proje

Ankara 19.05.2023 - 12:10, Güncelleme: 19.05.2023 - 12:10
 

Ankara Akyurt'ta çamurdan kurtaracak proje

Akyurt Belediyesi yeşil alan çalışmalarına Yeşiltepe Mahallesi TOKİ bölgesinde devam ediyor. İhalesi gerçekleştirilen park yapım işi iki etaptan oluşacak ve iki etap da aynı anda tamamlanacak...
TOKİ’nin ilçe merkezine olan mesafesi nedeniyle Akyurt Belediyesi'ne kaldırım yapılması talebinde bulunan vatandaşlar olduğunu belirten Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, yapacakları park çalışması hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akyurt’ta vatandaşlarımız tüm taleplerini en yakın kurum olan Akyurt Belediyesine, yani bizlere iletiyorlar. Bizler de sorumluluk alanımızda bulunan noktalarda çalışmalarımızı yürütürken, bu alanın dışında kalan yerlerde yetkili kurum olan Büyükşehir Belediyesine yazılı ve sözlü talepleri iletiyoruz. TOKİ yolu Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahasındadır. Büyükşehir Belediyesi kaldırımlarını yapmadığı için vatandaşlarımız ya çamurun içinden evlerine yürüyor ya da tehlikeli bir şekilde asfalttan yürümek zorunda kalıyor. Ayrıca Akyurt Devlet Hastanesi yakın zamanda hizmete açılacak. İnsanlarımızın hastane çevresinde bekleyeceği ya da vakit geçireceği bir alan olacak. 20 bin metrekare alanda projelendirdiğimiz parkımızın içinde kafeterya, taksi durağı, bin 200 metre yürüyüş ve koşu yolu, çocuk parkı, gençler için paten pisti ve bol bol yeşil alan yer alacak. Hem parkımızı yapıp hem insanlarımızı çamurdan kurtarmış olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."
Akyurt Belediyesi yeşil alan çalışmalarına Yeşiltepe Mahallesi TOKİ bölgesinde devam ediyor. İhalesi gerçekleştirilen park yapım işi iki etaptan oluşacak ve iki etap da aynı anda tamamlanacak...

TOKİ’nin ilçe merkezine olan mesafesi nedeniyle Akyurt Belediyesi'ne kaldırım yapılması talebinde bulunan vatandaşlar olduğunu belirten Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, yapacakları park çalışması hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Akyurt’ta vatandaşlarımız tüm taleplerini en yakın kurum olan Akyurt Belediyesine, yani bizlere iletiyorlar. Bizler de sorumluluk alanımızda bulunan noktalarda çalışmalarımızı yürütürken, bu alanın dışında kalan yerlerde yetkili kurum olan Büyükşehir Belediyesine yazılı ve sözlü talepleri iletiyoruz. TOKİ yolu Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahasındadır. Büyükşehir Belediyesi kaldırımlarını yapmadığı için vatandaşlarımız ya çamurun içinden evlerine yürüyor ya da tehlikeli bir şekilde asfalttan yürümek zorunda kalıyor. Ayrıca Akyurt Devlet Hastanesi yakın zamanda hizmete açılacak. İnsanlarımızın hastane çevresinde bekleyeceği ya da vakit geçireceği bir alan olacak. 20 bin metrekare alanda projelendirdiğimiz parkımızın içinde kafeterya, taksi durağı, bin 200 metre yürüyüş ve koşu yolu, çocuk parkı, gençler için paten pisti ve bol bol yeşil alan yer alacak. Hem parkımızı yapıp hem insanlarımızı çamurdan kurtarmış olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.