Mustafa Ayaz Müzesi'nde 12. Yıl Çocuk Ressamlar Sergisi Açıldı

Kültür-Sanat 18.05.2023 - 14:20, Güncelleme: 18.05.2023 - 14:20
 

Mustafa Ayaz Müzesi'nde 12. Yıl Çocuk Ressamlar Sergisi Açıldı

Sema KUMRULU / 12. Yıl Çocuk Ressamlar Sergisi, 13 Mayıs 2023 tarihinde, Mustafa Ayaz Müzesi'nde açıldı.
   Mustafa Ayaz Müzesi, görsel sanatlar eğitmenleri Nisa Kılınç ve Elif Kılınç eşliğinde, 7-12 yaş grubu çocuk sanat atölyesine devam eden öğrencilerin sergisine ev sahipliği yapıyor.    Doğan Cüceloğlu'na ithafen açılan sergide; Nemrut Dağı Milli Parkı, Ankara Vakıf Eserleri Müzesi, geleneksel halı motifleri ve Barış Manço konularını içeren 90 öğrenciye ait resim, seramik ve karışık teknik çalışmalar yer alıyor.   Nisa Kılınç sergiyle ilgili olarak,  ''Toplam 130 çocuğumla öğrendik, düşündük, paylaştık, hayal ettik ve ortaya birbirinden güzel eserler çıkardık. İzlemekten keyif alınacağı bir sergi olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.   Büyük bir heyecanla gezilen sergi, 4 Haziran Pazar gününe kadar Mustafa Ayaz Müzesi'nde ziyaret edilebilir.
Sema KUMRULU / 12. Yıl Çocuk Ressamlar Sergisi, 13 Mayıs 2023 tarihinde, Mustafa Ayaz Müzesi'nde açıldı.

   Mustafa Ayaz Müzesi, görsel sanatlar eğitmenleri Nisa Kılınç ve Elif Kılınç eşliğinde, 7-12 yaş grubu çocuk sanat atölyesine devam eden öğrencilerin sergisine ev sahipliği yapıyor.

   Doğan Cüceloğlu'na ithafen açılan sergide; Nemrut Dağı Milli Parkı, Ankara Vakıf Eserleri Müzesi, geleneksel halı motifleri ve Barış Manço konularını içeren 90 öğrenciye ait resim, seramik ve karışık teknik çalışmalar yer alıyor.

  Nisa Kılınç sergiyle ilgili olarak,  ''Toplam 130 çocuğumla öğrendik, düşündük, paylaştık, hayal ettik ve ortaya birbirinden güzel eserler çıkardık. İzlemekten keyif alınacağı bir sergi olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

  Büyük bir heyecanla gezilen sergi, 4 Haziran Pazar gününe kadar Mustafa Ayaz Müzesi'nde ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.