Akdağmadeni’nin değerlerinden Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu vefat etti

Kültür-Sanat 14.05.2023 - 09:10, Güncelleme: 14.05.2023 - 09:10
 

Akdağmadeni’nin değerlerinden Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu vefat etti

Sema KUMRULU / Akdağmadeni'nin kıymetli değeri Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu hayatını kaybetti.
  Akdağmadenili Ressam Selma Bora, ''Ankara Barosunun çok değerli üyesi, 1988- 1990 dönemi Ankara Barosu Başkanı, Çankaya Üniversitesi Profesörlerinden, Akdağmadeni’nin değeri, benim ikinci babam dediğim, çok kıymetli büyüğümüz Prof. Erzan Erzurumluoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli büyüğümüze Allah'tan rahmet, eşi Güner Erzurumluoğlu, oğlu Prof. İhsan Erzurumluoğlu ve kızı Özlem Er,  gelini Pınar Erkilet Erzurumluoğlu'na baş sağlığı dilerim''  diyerek acı haberi duyurdu.    1936 yılında Yozgat Akdağmadeni'nde doğan Erzurumluoğlu, ''1988-1990 tarihleri arasında Ankara Barosu Başkanlığı yaptı. Ardından Çankaya Üniversitesi'nde akademik hayata geri dönen Erzurumluoğlu, çok sayıda hukuk öğrencisi yetiştirdi.  Erzurumluoğlu, 60 yıl hukukun üstünlüğü için mücadele veren bir hukuk insanıydı.     Erzurumluoğlu, 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 15.00'de Ankara Adliyesi önünde düzenlenecek törenin ardından Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.    Erzan Erzurumluoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Akdağmadenililere baş sağlığı dilerim. Fotoğraf: Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu, ünlü ressam Selma Bora ile.
Sema KUMRULU / Akdağmadeni'nin kıymetli değeri Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu hayatını kaybetti.

  Akdağmadenili Ressam Selma Bora, ''Ankara Barosunun çok değerli üyesi, 1988- 1990 dönemi Ankara Barosu Başkanı, Çankaya Üniversitesi Profesörlerinden, Akdağmadeni’nin değeri, benim ikinci babam dediğim, çok kıymetli büyüğümüz Prof. Erzan Erzurumluoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli büyüğümüze Allah'tan rahmet, eşi Güner Erzurumluoğlu, oğlu Prof. İhsan Erzurumluoğlu ve kızı Özlem Er,  gelini Pınar Erkilet Erzurumluoğlu'na baş sağlığı dilerim''  diyerek acı haberi duyurdu.

   1936 yılında Yozgat Akdağmadeni'nde doğan Erzurumluoğlu, ''1988-1990 tarihleri arasında Ankara Barosu Başkanlığı yaptı. Ardından Çankaya Üniversitesi'nde akademik hayata geri dönen Erzurumluoğlu, çok sayıda hukuk öğrencisi yetiştirdi.  Erzurumluoğlu, 60 yıl hukukun üstünlüğü için mücadele veren bir hukuk insanıydı.

    Erzurumluoğlu, 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 15.00'de Ankara Adliyesi önünde düzenlenecek törenin ardından Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

   Erzan Erzurumluoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Akdağmadenililere baş sağlığı dilerim.

Fotoğraf: Prof. Dr. Erzan Erzurumluoğlu, ünlü ressam Selma Bora ile.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.