AKI-DER’den, “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”

Kültür-Sanat 13.05.2023 - 12:58, Güncelleme: 13.05.2023 - 12:58
 

AKI-DER’den, “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”

Başkanlığını Canan Avşar Uzun’un yaptığı Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği, bir başarılı faaliyeti daha hayata geçiriyor.
ANKHABER Başkent Ankara’nın en çalışkan sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği (AKI- DER) ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte 110 sanatçının eserlerinin yer alacağı, dünyanın en büyük sergisi olan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”ne imza atıyor. AKI- DER’in başarılı Başkanı Canan Avşar Uzun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı: “AKI- DER Kadınlar Meclisimiz ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte düzenlediğimiz toplam 110 sanatçının iştirak edeceği dünyanın en büyük sergisi olan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi” Ankara Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda 25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Çok sayıda akademisyenin ve bürokratın da katılacağı, eşsiz eserlerin bir arada bulunduğu sergi, kapılarını 25 Mayıs saat 14:30′da açacak olup, 28 Mayıs saat 17:00 a kadar gezilebilecektir. Açılış töreni, sergiyi düzenleyen ve uluslararası sergi açmayı geleneksel hâle getiren, resim ve kültür etkileşimi konusunda sanata ve sanatçıya önem veren, kendisi de ressam olan Gazi Küçüker yönetiminde, kültür elçileri ile birlikte yapılacaktır. Klasik ve Türk müzikleri eşliğinde halkımızın sanatla buluşacağı eğlenceli bir sergi olacaktır. Tüm sanatseverleri bekliyoruz.”
Başkanlığını Canan Avşar Uzun’un yaptığı Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği, bir başarılı faaliyeti daha hayata geçiriyor.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın en çalışkan sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ardahan Kars Iğdır Kadın Meclisi Derneği (AKI- DER) ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte 110 sanatçının eserlerinin yer alacağı, dünyanın en büyük sergisi olan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi”ne imza atıyor.

AKI- DER’in başarılı Başkanı Canan Avşar Uzun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:

“AKI- DER Kadınlar Meclisimiz ve Ürdün Krallığı Kültür Vakfı (Aldar Art Gallery) ile birlikte düzenlediğimiz toplam 110 sanatçının iştirak edeceği dünyanın en büyük sergisi olan “Altın Fırça 3. Uluslararası Geleneksel Resim Sergisi” Ankara Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda 25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Çok sayıda akademisyenin ve bürokratın da katılacağı, eşsiz eserlerin bir arada bulunduğu sergi, kapılarını 25 Mayıs saat 14:30′da açacak olup, 28 Mayıs saat 17:00 a kadar gezilebilecektir.

Açılış töreni, sergiyi düzenleyen ve uluslararası sergi açmayı geleneksel hâle getiren, resim ve kültür etkileşimi konusunda sanata ve sanatçıya önem veren, kendisi de ressam olan Gazi Küçüker yönetiminde, kültür elçileri ile birlikte yapılacaktır. Klasik ve Türk müzikleri eşliğinde halkımızın sanatla buluşacağı eğlenceli bir sergi olacaktır. Tüm sanatseverleri bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.