Başkan Yaşar’dan GİMAT ziyareti

Yerel 12.05.2023 - 12:19, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:19
 

Başkan Yaşar’dan GİMAT ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancıları (GİMAT) esnafını ziyaret etti.
GİMAT esnafına hayırlı işler dileyen Yaşar, “Ekonomik olarak dışa bağımlılığın önlenmesi esnafa ve üreticiye verilen desteğin artırılmasından geçiyor” dedi. Vatandaş ekonomik krizi derinden hissediyor Esnaf ziyaretleri sonrasında CHP Ankara milletvekili adayları ile birlikte GİMAT Şirketler Topluluğu Başkanı Ömer Seymen’inev sahipliğinde bölge esnafıyla buluşan Yaşar, “Ülkemizi ekonomik olarak dışa bağımlı olmaktan kurtarmanın yolu üretmekten geçiyor. Tarımda üretimin artması ve fiyat artışlarının önüne geçilmesi için her ürünü dışarıdan ithal etmek yerine kendi ülkemizde üretmenin yolunu bulmamız gerekiyor. Vatandaş fiyat artışları nedeniyle zor günler geçiriyor ve ekonomik krizi derinden hissediyor. Hepimizin bu sorunu öncelik olarak görmesi gerekiyor. Göreve geldiğim günden bu yana her yurttaşımıza eşit gözle baktım. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın vatandaşa hizmet etmek için çalıştım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit yurttaşlık düşüncesini esas alarak durmaksızın çalışmalı ve daha fazla üreterek ekonomiyi refaha çıkarmalıyız” dedi. Yüzde 20 zenginleşirken kalan 80 fakirleşiyor Ülkenin çok önemli bir seçimin eşiğinde olduğunu belirten Yaşar “Ülke ekonomimiz günden güne kötüleşiyor. Bu süreçte Türkiye’de yüzde 20 parasına para katarken yüzde 80 gün geçtikçe fakirleşiyor. Uygulanan yanlış politikalar ve başarısız ekonomi yönetimi yüzünden bu sonucu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşın bu kötü gidişe demokratik hakkını kullanarak bir son vereceğine yürekten inanıyorum. Aydınlık bir geleceğe ulaşmak için sen ben demeden bir olmalı ve Türkiye’yi güçlü, kendi kendine yeten bir konuma ulaştırmalıyız” şeklinde konuştu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancıları (GİMAT) esnafını ziyaret etti.

GİMAT esnafına hayırlı işler dileyen Yaşar, “Ekonomik olarak dışa bağımlılığın önlenmesi esnafa ve üreticiye verilen desteğin artırılmasından geçiyor” dedi.

Vatandaş ekonomik krizi derinden hissediyor

Esnaf ziyaretleri sonrasında CHP Ankara milletvekili adayları ile birlikte GİMAT Şirketler Topluluğu Başkanı Ömer Seymen’inev sahipliğinde bölge esnafıyla buluşan Yaşar, “Ülkemizi ekonomik olarak dışa bağımlı olmaktan kurtarmanın yolu üretmekten geçiyor. Tarımda üretimin artması ve fiyat artışlarının önüne geçilmesi için her ürünü dışarıdan ithal etmek yerine kendi ülkemizde üretmenin yolunu bulmamız gerekiyor. Vatandaş fiyat artışları nedeniyle zor günler geçiriyor ve ekonomik krizi derinden hissediyor. Hepimizin bu sorunu öncelik olarak görmesi gerekiyor. Göreve geldiğim günden bu yana her yurttaşımıza eşit gözle baktım. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın vatandaşa hizmet etmek için çalıştım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit yurttaşlık düşüncesini esas alarak durmaksızın çalışmalı ve daha fazla üreterek ekonomiyi refaha çıkarmalıyız” dedi.

Yüzde 20 zenginleşirken kalan 80 fakirleşiyor

Ülkenin çok önemli bir seçimin eşiğinde olduğunu belirten Yaşar “Ülke ekonomimiz günden güne kötüleşiyor. Bu süreçte Türkiye’de yüzde 20 parasına para katarken yüzde 80 gün geçtikçe fakirleşiyor. Uygulanan yanlış politikalar ve başarısız ekonomi yönetimi yüzünden bu sonucu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşın bu kötü gidişe demokratik hakkını kullanarak bir son vereceğine yürekten inanıyorum. Aydınlık bir geleceğe ulaşmak için sen ben demeden bir olmalı ve Türkiye’yi güçlü, kendi kendine yeten bir konuma ulaştırmalıyız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.