Yerli ve Milli Gururumuz TOGG Mamak’ta

Yerel 11.05.2023 - 08:29, Güncelleme: 11.05.2023 - 08:29
 

Yerli ve Milli Gururumuz TOGG Mamak’ta

Türkiye’nin yerli ve milli üretimi TOGG, Mamak’ta vatandaşların beğenisine sunuldu.
Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türkiye’nin gurur kaynağı yerli ve milli üretimi TOGG’u Mamaklı vatandaşlarla buluşturdu. Togg'un tanıtım çalışmaları kapsamında Mamak’ın ilçe merkezinde vatandaşların beğenisine sunulan Türkiye’nin yerli ve milli üretimi akıllı cihazına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi… Cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar “Devletimiz var olsun” söyleminde birleşti. Direksiyona geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı’yı da yanına alarak Mamak caddelerinde vatandaşları selamladı. TOGG’u karşılarında gören Mamaklılar sevincini gizleyemedi. Özçekim yapan da vardı, alkışlayan da… Mamak Belediye Başkanı Murat Köse “Milli Gururumuz TOGG ile bugün Mamak’ın mahallelerini gezerek, hemşerimizle TOGG’u buluşturduk. Hayallerimiz çok şükür gerçek oldu. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yerli ve milli gururumuz TOGG’un üretilmesinde emeği geçen tüm iş adamlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz TOGG’u ile İHA ve SİHA’ları ile hep var olsun inşallah” dedi.
Türkiye’nin yerli ve milli üretimi TOGG, Mamak’ta vatandaşların beğenisine sunuldu.

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türkiye’nin gurur kaynağı yerli ve milli üretimi TOGG’u Mamaklı vatandaşlarla buluşturdu.

Togg'un tanıtım çalışmaları kapsamında Mamak’ın ilçe merkezinde vatandaşların beğenisine sunulan Türkiye’nin yerli ve milli üretimi akıllı cihazına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi… Cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar “Devletimiz var olsun” söyleminde birleşti.

Direksiyona geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı’yı da yanına alarak Mamak caddelerinde vatandaşları selamladı. TOGG’u karşılarında gören Mamaklılar sevincini gizleyemedi. Özçekim yapan da vardı, alkışlayan da…

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse “Milli Gururumuz TOGG ile bugün Mamak’ın mahallelerini gezerek, hemşerimizle TOGG’u buluşturduk. Hayallerimiz çok şükür gerçek oldu. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yerli ve milli gururumuz TOGG’un üretilmesinde emeği geçen tüm iş adamlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz TOGG’u ile İHA ve SİHA’ları ile hep var olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.