Ankara Sebze ve Meyve Hali'nde çatı akmayacak

Ankara 07.05.2023 - 20:08, Güncelleme: 07.05.2023 - 20:08
 

Ankara Sebze ve Meyve Hali'nde çatı akmayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin 3 perondan oluşan satış birimlerinde yıllardır yaşanan çatı akması sorununu çözüme kavuşturdu. Toptancı Hali’nin çatı kısmında başlayan yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. Bir kısmı asbestli malzeme içeren çatının yenilenmesiyle daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali”nde 3 perondan oluşan satış birimlerinin uzun yıllardır tadilatı yapılamayan çatı kısımlarında yenileme ve tadilat çalışmalarını tamamladı. İnsan ve doğa sağlığına zararlı asbest malzeme içeren 35 bin metrekarelik çatıdaki çalışmaların tamamlanmasıyla hem hal esnafı hem de vatandaşlar için daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu. “ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK” Proje kapsamında peron çatılarının tamamen yenilendiğini kaydeden Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürü Fatih Aydemir, “Bununla birlikte projenin diğer aşamalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Altyapı ve asfalt çalışmaları ile elektrik sistemi de değiştirilecek. Toptancı hal esnafımız yapılan iş ve işlemlerden son derece memnun. Gelen müşteriler de bu konuda bize memnuniyetini bildiriyor” dedi. HAL ESAFINDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR Toptancı Hali’nin esnafı, peron çatılarının yenilenmesi için duydukları memnuniyeti şöyle anlattı: -Ramazan Türkmen: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Güzel olmuş çatılarımız, bütün esnafımız çok mağdurdu ama çatılarımız yenilendiği için memnun oldum.” -Hasan Yudu: “Toptancı Hal esnafıyım. Şimdiki hâlinden çok memnunuz. Çatılar olağanüstü oldu. Taleplerimizi Büyükşehir Belediyesine ilettik. Mansur Başkan da sağ olsun bizleri geri çevirmiyor. En ufak bir yağmur yağsa çatılardan dükkânlara yağmur suları birikiyordu, içeriye ürün taşıyoruz, içerisinden dışarıya ürün taşıyoruz gerçekten çok zorlanıyorduk. Şimdi öyle bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum.” -Yüksel Büyüköner: “Sürekli hal’de temizlik yapılıyor. Çatılar çok iyi oldu, daha önceden yağmur yağdığı zaman tepemize sular akmaya başlıyordu. Şu an o sorun giderildi. Temizlik açısından da günlük düzenli temizlik yapılıyor çok memnunuz.” -Şefik Şimşir: “Eski bir hal olduğu için bundan önceki dönemde çatılarımız akıyordu, şimdi çatılarımız yenilendi hiçbir sıkıntımız yok. İçerinin ışıkları aydınlandı. Ara yollarımız her gün dezenfekte suyla yıkanıyor. Çatılarımız yeniden yapıldı. Doğalgaz getirdiler daha önce doğalgaz yoktu. Her gün tüple uğraşıyorduk, doğalgaz yapıldı tüp derdinden kurtulduk. Hal içi eskiden tıkanıyordu şimdi tıkanma olayı kalmadı. İnsanlar güzel bir şekilde gelip alışverişini yapabiliyor. İstediğimiz hizmeti almaya başladık. Ne dediysek Belediyemiz her şeyi anında yapmaya başladı. Ne eksiğimiz varsa yaptılar, şu an hiçbir eksiğimiz yok.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin 3 perondan oluşan satış birimlerinde yıllardır yaşanan çatı akması sorununu çözüme kavuşturdu. Toptancı Hali’nin çatı kısmında başlayan yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. Bir kısmı asbestli malzeme içeren çatının yenilenmesiyle daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali”nde 3 perondan oluşan satış birimlerinin uzun yıllardır tadilatı yapılamayan çatı kısımlarında yenileme ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

İnsan ve doğa sağlığına zararlı asbest malzeme içeren 35 bin metrekarelik çatıdaki çalışmaların tamamlanmasıyla hem hal esnafı hem de vatandaşlar için daha güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

“ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK”

Proje kapsamında peron çatılarının tamamen yenilendiğini kaydeden Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürü Fatih Aydemir, “Bununla birlikte projenin diğer aşamalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Altyapı ve asfalt çalışmaları ile elektrik sistemi de değiştirilecek. Toptancı hal esnafımız yapılan iş ve işlemlerden son derece memnun. Gelen müşteriler de bu konuda bize memnuniyetini bildiriyor” dedi.

HAL ESAFINDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Toptancı Hali’nin esnafı, peron çatılarının yenilenmesi için duydukları memnuniyeti şöyle anlattı:

-Ramazan Türkmen: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Güzel olmuş çatılarımız, bütün esnafımız çok mağdurdu ama çatılarımız yenilendiği için memnun oldum.”

-Hasan Yudu: “Toptancı Hal esnafıyım. Şimdiki hâlinden çok memnunuz. Çatılar olağanüstü oldu. Taleplerimizi Büyükşehir Belediyesine ilettik. Mansur Başkan da sağ olsun bizleri geri çevirmiyor. En ufak bir yağmur yağsa çatılardan dükkânlara yağmur suları birikiyordu, içeriye ürün taşıyoruz, içerisinden dışarıya ürün taşıyoruz gerçekten çok zorlanıyorduk. Şimdi öyle bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum.”

-Yüksel Büyüköner: “Sürekli hal’de temizlik yapılıyor. Çatılar çok iyi oldu, daha önceden yağmur yağdığı zaman tepemize sular akmaya başlıyordu. Şu an o sorun giderildi. Temizlik açısından da günlük düzenli temizlik yapılıyor çok memnunuz.”

-Şefik Şimşir: “Eski bir hal olduğu için bundan önceki dönemde çatılarımız akıyordu, şimdi çatılarımız yenilendi hiçbir sıkıntımız yok. İçerinin ışıkları aydınlandı. Ara yollarımız her gün dezenfekte suyla yıkanıyor. Çatılarımız yeniden yapıldı. Doğalgaz getirdiler daha önce doğalgaz yoktu. Her gün tüple uğraşıyorduk, doğalgaz yapıldı tüp derdinden kurtulduk. Hal içi eskiden tıkanıyordu şimdi tıkanma olayı kalmadı. İnsanlar güzel bir şekilde gelip alışverişini yapabiliyor. İstediğimiz hizmeti almaya başladık. Ne dediysek Belediyemiz her şeyi anında yapmaya başladı. Ne eksiğimiz varsa yaptılar, şu an hiçbir eksiğimiz yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.