SİNCAN’DA ÇOCUKLAR GERİ DÖNÜŞTÜRÜP OYNUYOR

Yerel 03.05.2023 - 10:37, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:37
 

SİNCAN’DA ÇOCUKLAR GERİ DÖNÜŞTÜRÜP OYNUYOR

Sıfır atık ve geri dönüşümde bir marka haline gelen Sincan Belediyesi, çocuklara oyunla geri dönüşümü öğretiyor. Sincan Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklar geri dönüştürerek yaptıkları oyuncaklar sayesinde hem eğleniyor hem de çevre bilinci kazanıyor.
Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi’nde bu hafta çocuklar anneleriyle birlikte yaptıkları kelebeklerle “Geri Dönüşüm Etkinliği” gerçekleştirdi. Atık kağıtlardan kelebekler yapan çocuklar, anneleriyle birlikte kesme, boyama ve yapıştırma da yaparak motor becerilerini geliştirdi. Geri dönüştürüp oynadıkları bu oyunlarla sıfır atık ve çevre bilinci kazanan çocuklarla öğretmenleri bu konularda sohbetler etti. Hem farkındalık kazanıp hem de kendi yaptıkları sevimli kelebeklerle oynayan çocuklar anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkardı. Çocuklar atık kağıtlardan yaptıkları kelebekleriyle daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. 3-6 yaş arası çocuklar ve anneleri için faaliyet gösteren Anne-Çocuk Oyun evlerinde gerçekleştirilen geri dönüşüm oyunları Sincan Belediyesi’nin sıfır atıkta bir marka olmasını sağlayan etkenlerden birisi. Çevre bilinci çocuklukta başlar düsturuyla hareket eden Sincan Belediyesi, bu konudaki çalışmalara verdiği önemi her zaman gösteriyor. Anne Çocuk Oyun Evlerinde her programda farkındalık yaratmak adına bu tür eğitici ve keyifli etkinlikler düzenleniyor. Her gün birbirinden eğitici ve eğlenceli faaliyetlerin yanı sıra çocuklar anneleriyle oyun oynayıp spor yapıyor, dans ediyor, birbirleriyle iletişime geçiyorlar.  
Sıfır atık ve geri dönüşümde bir marka haline gelen Sincan Belediyesi, çocuklara oyunla geri dönüşümü öğretiyor. Sincan Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklar geri dönüştürerek yaptıkları oyuncaklar sayesinde hem eğleniyor hem de çevre bilinci kazanıyor.

Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi’nde bu hafta çocuklar anneleriyle birlikte yaptıkları kelebeklerle “Geri Dönüşüm Etkinliği” gerçekleştirdi. Atık kağıtlardan kelebekler yapan çocuklar, anneleriyle birlikte kesme, boyama ve yapıştırma da yaparak motor becerilerini geliştirdi.

Geri dönüştürüp oynadıkları bu oyunlarla sıfır atık ve çevre bilinci kazanan çocuklarla öğretmenleri bu konularda sohbetler etti. Hem farkındalık kazanıp hem de kendi yaptıkları sevimli kelebeklerle oynayan çocuklar anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkardı. Çocuklar atık kağıtlardan yaptıkları kelebekleriyle daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

3-6 yaş arası çocuklar ve anneleri için faaliyet gösteren Anne-Çocuk Oyun evlerinde gerçekleştirilen geri dönüşüm oyunları Sincan Belediyesi’nin sıfır atıkta bir marka olmasını sağlayan etkenlerden birisi. Çevre bilinci çocuklukta başlar düsturuyla hareket eden Sincan Belediyesi, bu konudaki çalışmalara verdiği önemi her zaman gösteriyor.

Anne Çocuk Oyun Evlerinde her programda farkındalık yaratmak adına bu tür eğitici ve keyifli etkinlikler düzenleniyor. Her gün birbirinden eğitici ve eğlenceli faaliyetlerin yanı sıra çocuklar anneleriyle oyun oynayıp spor yapıyor, dans ediyor, birbirleriyle iletişime geçiyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.