GESAM Kuzey Makedonya Sergisi'ne Kocaeli'nden İki Sanatçı Katılıyor

Kültür-Sanat 02.05.2023 - 21:26, Güncelleme: 02.05.2023 - 21:26
 

GESAM Kuzey Makedonya Sergisi'ne Kocaeli'nden İki Sanatçı Katılıyor

Sema KUMRULU / Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Uluslararası Kuzey Makedonya Sergisi, Üsküp Balkan Üniversitesi Sergi Salonu'nda gerçekleşecek.
    GESAM Kuzey Makedonya Türk Sanatçıları Sergisi'ne Türkiye'den 107 sanatçı katılıyor. Kocaeli'nde ise Can Akın ve Ecaterina Nicolau eserleriyle yer alacak.     GESAM Bilişim ve Yayın Kurulu Başkanı Kocaeli Telif Hakları Temsilcisi Can Akın sergiyle ilgili olarak, ''Sanatçı Ecaterina Nicolau ile Ukrayna-Kiev ve Lübnan-Beyrut'ta sergiye katılmıştık. 'Semazen' isimli eserlerimizle ilgi toplamıştık. Türkiye'de de Düzce, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kocaeli illerinde ve üniversitelerde katıldığımız sergilerde Kocaeli'ni temsil ettik''  dedi.     Uluslararası Balkan Üniversitesi ve GESAM'ın birlikte açacağı sergi, GESAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Altıntaş organizasyonu, Nezih Demirtepe'nin koordinasyonluğunda gerçekleşecek. Sergi, 8-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Balkan Üniversitesi Sergi Salonu'nda sanatseverlerin ziyaretine açılacak.    Sanat iyileştirir.
Sema KUMRULU / Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Uluslararası Kuzey Makedonya Sergisi, Üsküp Balkan Üniversitesi Sergi Salonu'nda gerçekleşecek.

    GESAM Kuzey Makedonya Türk Sanatçıları Sergisi'ne Türkiye'den 107 sanatçı katılıyor. Kocaeli'nde ise Can Akın ve Ecaterina Nicolau eserleriyle yer alacak.

    GESAM Bilişim ve Yayın Kurulu Başkanı Kocaeli Telif Hakları Temsilcisi Can Akın sergiyle ilgili olarak, ''Sanatçı Ecaterina Nicolau ile Ukrayna-Kiev ve Lübnan-Beyrut'ta sergiye katılmıştık. 'Semazen' isimli eserlerimizle ilgi toplamıştık. Türkiye'de de Düzce, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kocaeli illerinde ve üniversitelerde katıldığımız sergilerde Kocaeli'ni temsil ettik''  dedi.

    Uluslararası Balkan Üniversitesi ve GESAM'ın birlikte açacağı sergi, GESAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Altıntaş organizasyonu, Nezih Demirtepe'nin koordinasyonluğunda gerçekleşecek. Sergi, 8-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Balkan Üniversitesi Sergi Salonu'nda sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

   Sanat iyileştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.