Mehmet Akyürek, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

02.05.2023 - 09:32, Güncelleme: 02.05.2023 - 09:32
 

Mehmet Akyürek, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

ANKHABER / Başkent Ankara’nın tanınmış iş insanı ve sivil toplum gönüllüsü Mehmet Akyürek, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı olmasının ardından başlattığı seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Kendisini “Evrensel İnsan” ve işi gereği “Metal Hekimi” olarak tanımlayan; hayatını “Kobi Mehmet’ adıyla kitaplaştıran Mehmet Akyürek, OSB’ler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ilçeleri de ziyaret ederek en geniş seçmen kitlesine ulaşmaya çalışıyor. Bu arada billboardlara asılan dev afişlerle de seçmene hitap eden Akyürek; ASİAD, AHİD, OSİAD, İÇASİFED, TÜRKONFED gibi iş dünyasının önemli oluşumlarının kuruluşunda bulundu, başkanlık ve yönetim kademelerinde yer aldı. Kırşehirliler Vakfı, Gökyay Vakfı Satranç Müzesi, Tohumluk Vakfı kurucularından olan Mehmet Akyürek; OSTİM Atatürk Anıtı, OSİAD ve İÇASİFED Genel Merkez Binası, OSİAD Ormanı, Anadolu OSB, Neşet Ertaş Heykeli ve Parkı, Satranç Müzesi, Kırk Fikir Bi Fayda platformunun kuruluşu gibi icraatlara da imza attı. Ankara’yı her yönüyle en iyi bilen isimlerden biri olan Mehmet Akyürek, Başkent için önemli projeler gerçekleştirmek istiyor. Ankara’nın sanayisi ve ticaretinde yıllardır girişimci olarak, üreten olarak yer alan Akyürek, seçim çalışmalarını son ana kadar daha da yoğunlaştırarak devam ettirecek.
ANKHABER / Başkent Ankara’nın tanınmış iş insanı ve sivil toplum gönüllüsü Mehmet Akyürek, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı olmasının ardından başlattığı seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kendisini “Evrensel İnsan” ve işi gereği “Metal Hekimi” olarak tanımlayan; hayatını “Kobi Mehmet’ adıyla kitaplaştıran Mehmet Akyürek, OSB’ler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ilçeleri de ziyaret ederek en geniş seçmen kitlesine ulaşmaya çalışıyor.

Bu arada billboardlara asılan dev afişlerle de seçmene hitap eden Akyürek; ASİAD, AHİD, OSİAD, İÇASİFED, TÜRKONFED gibi iş dünyasının önemli oluşumlarının kuruluşunda bulundu, başkanlık ve yönetim kademelerinde yer aldı.

Kırşehirliler Vakfı, Gökyay Vakfı Satranç Müzesi, Tohumluk Vakfı kurucularından olan Mehmet Akyürek; OSTİM Atatürk Anıtı, OSİAD ve İÇASİFED Genel Merkez Binası, OSİAD Ormanı, Anadolu OSB, Neşet Ertaş Heykeli ve Parkı, Satranç Müzesi, Kırk Fikir Bi Fayda platformunun kuruluşu gibi icraatlara da imza attı.

Ankara’yı her yönüyle en iyi bilen isimlerden biri olan Mehmet Akyürek, Başkent için önemli projeler gerçekleştirmek istiyor.

Ankara’nın sanayisi ve ticaretinde yıllardır girişimci olarak, üreten olarak yer alan Akyürek, seçim çalışmalarını son ana kadar daha da yoğunlaştırarak devam ettirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.