GÜRSEL BARAN: GELECEK NESİLLERE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE BIRAKMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Güncel 22.04.2023 - 10:21, Güncelleme: 22.04.2023 - 10:21
 

GÜRSEL BARAN: GELECEK NESİLLERE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE BIRAKMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk milletinin ulusal egemenliğinin dönüm noktası olan 23 Nisan tarihinin gelecek nesillere aktarılacak bir emanet olduğunu belirterek, “Gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, en büyük hedefimizdir” dedi.
ATO Başkanı Baran, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'üncü yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baran, Türk milletinin bağımsızlığının ve kendi kendini yönetmesinin simgesi olan TBMM’nin, egemenliğin millette olduğunu gazilikle de tescillediğini hatırlattı. 23 Nisan 1920’nin vatanı işgal altındaki bir milletin yeniden dirilişinin tarihi olduğunu kaydedenBaran, “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararlılığının kurtaracağı bilinciyle milli mücadeleye girişen atalarımız, tüm imkansızlıklara rağmen zafer kazanarak ’Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin” olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara hediyeetmesi, geleceğe güvenle ve umutla bakabilmemizi sağlamıştır” dedi. Geleceğimizin teminatı olan çocukları, kendine güvenli, donanımlı, milli manevi değerlerine bağlı birer vatandaş ve ekonomik gelişime katkıda bulunacak donanıma sahip bir girişimci olarak yetişmelerini sağlamanın ortak sorumluluk olduğunun altını çizen Baran, şunları söyledi: “Milletimizin geçmişten gelen birikimi ile birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak ülkemizi daha gelişmiş hale getirmek, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir. Bu duygu vedüşüncelerle, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan, yaşamlarımıza anlam katan bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” kutluyor, bayramın tüm dünya çocuklarına barış vehuzur getirmesini diliyorum.”
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk milletinin ulusal egemenliğinin dönüm noktası olan 23 Nisan tarihinin gelecek nesillere aktarılacak bir emanet olduğunu belirterek, “Gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, en büyük hedefimizdir” dedi.

ATO Başkanı Baran, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'üncü yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baran, Türk milletinin bağımsızlığının ve kendi kendini yönetmesinin simgesi olan TBMM’nin, egemenliğin millette olduğunu gazilikle de tescillediğini hatırlattı.

23 Nisan 1920’nin vatanı işgal altındaki bir milletin yeniden dirilişinin tarihi olduğunu kaydedenBaran, “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararlılığının kurtaracağı bilinciyle milli mücadeleye girişen atalarımız, tüm imkansızlıklara rağmen zafer kazanarak ’Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin” olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara hediyeetmesi, geleceğe güvenle ve umutla bakabilmemizi sağlamıştır” dedi.

Geleceğimizin teminatı olan çocukları, kendine güvenli, donanımlı, milli manevi değerlerine bağlı birer vatandaş ve ekonomik gelişime katkıda bulunacak donanıma sahip bir girişimci olarak yetişmelerini sağlamanın ortak sorumluluk olduğunun altını çizen Baran, şunları söyledi:

“Milletimizin geçmişten gelen birikimi ile birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak ülkemizi daha gelişmiş hale getirmek, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir. Bu duygu vedüşüncelerle, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan, yaşamlarımıza anlam katan bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” kutluyor, bayramın tüm dünya çocuklarına barış vehuzur getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.