SİNCANLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Yerel 24.03.2023 - 11:16, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:16
 

SİNCANLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan, Sincan’da heyecanla karşılandı. Sincan Belediyesinin farklı noktalarda kurduğu geleneksel iftar sofralarıyla binlerce vatandaş orucunu birlikte açtı. İftarın ardından birbirinden güzel etkinliklerle Ramazanın sevinci çocuklarla da paylaşıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştiren Ramazan’ın ilk iftarında binlerce Sincanlı aynı sofrayı paylaştı. Sincan BelediyesininLale Meydanı, Fatih Çarşamba pazarı, Ortapınar TOKİ, Yenikent Ek Hizmet Binası yanı, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi yanı ve Temelli TOKİ olmak üzere 6 noktadakurduğu iftar çadırındailk oruç açıldı. Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan; “Ramazan hasretle beklenen, bereketiyle gelen manevi bir ay. Sincan’da özellikle daha da farklı, daha zengin yaşıyoruz bu iklimi. 6 noktada iftar çadırımızı kurduk. İftar sonrasındaçocuklarımız için etkinliklerimiz oluyor. Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda her akşam verilecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. İftarın ardından çadırlarda çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Çocukların unutamayacağı anlar yaşadığı etkinlikte meddah, orta oyunu, Hacivat Karagöz Oyunu, kukla gösterileri gibi Ramazanın geleneksel iklimi çocuklara yaşatıldı. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikram edildi.  Lale Meydanı, Zafer İçyer Caddesi, Fatih Çarşamba Pazarı ve Yenikent Ek Hizmet Binası yanında kurulan çadırlardaiftar sonrasında çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek.   
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan, Sincan’da heyecanla karşılandı. Sincan Belediyesinin farklı noktalarda kurduğu geleneksel iftar sofralarıyla binlerce vatandaş orucunu birlikte açtı. İftarın ardından birbirinden güzel etkinliklerle Ramazanın sevinci çocuklarla da paylaşıldı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştiren Ramazan’ın ilk iftarında binlerce Sincanlı aynı sofrayı paylaştı. Sincan BelediyesininLale Meydanı, Fatih Çarşamba pazarı, Ortapınar TOKİ, Yenikent Ek Hizmet Binası yanı, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi yanı ve Temelli TOKİ olmak üzere 6 noktadakurduğu iftar çadırındailk oruç açıldı.

Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten  Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan;

Ramazan hasretle beklenen, bereketiyle gelen manevi bir ay. Sincan’da özellikle daha da farklı, daha zengin yaşıyoruz bu iklimi. 6 noktada iftar çadırımızı kurduk. İftar sonrasındaçocuklarımız için etkinliklerimiz oluyor.

Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda her akşam verilecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

İftarın ardından çadırlarda çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Çocukların unutamayacağı anlar yaşadığı etkinlikte meddah, orta oyunu, Hacivat Karagöz Oyunu, kukla gösterileri gibi Ramazanın geleneksel iklimi çocuklara yaşatıldı. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikram edildi. 

Lale Meydanı, Zafer İçyer Caddesi, Fatih Çarşamba Pazarı ve Yenikent Ek Hizmet Binası yanında kurulan çadırlarda iftar sonrasında çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.