ANKARA'DA EMLAKÇILAR ZİRVESİ

Ekonomi 16.03.2023 - 13:34, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:34
 

ANKARA'DA EMLAKÇILAR ZİRVESİ

Ankara'daki emlak danışmanlarının buluştuğu geniş katılımlı toplantıda, sektördeki gelişmeler değerlendirildi. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve 600'ü aşkın emlak danışmanının katıldığı zirvede, depremzede vatandaşların barınma konusunda yaşadıkları olumlu/olumsuz işleyişler de gözden geçirildi.
Emlak danışmanlarının büyük buluşmasında; sektörle ilgili yaşanan gelişmeleri aktardığını ve yaşanan haksız rekabetin içinde kesinlikle olmadıklarını ve bundan sonra da olmayacaklarını ifade ettiğini belirten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, toplantıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Ankara'daki emlak danışmanları bilgilendirme toplantısını büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Yaklaşık 600 emlak danışmanı meslektaşımızın hazır bulunduğu toplantıda, ülkemizin 11 ilini etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında meslektaşlarımızın depremzedelere verdikleri destek ve yapılan çalışmalar ile yaşanan sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Meslektaşlarımız da; emlak kiralamada/satışta meydana gelen fahiş fiyat artışlarının içerisinde kesinlikle bulunmadıklarını, tam aksine zaman zaman kira bedelini bile kendilerinin ödediklerini, bundan sonra da depremzede vatandaşların yardımına koşmak adına aynı anlayış ve kararlılıkla faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade ettiler. Bir de son zamanlarda sektörümüz ile ilgili olarak haksız rekabet iddiaları var. Şunu açık yüreklilikle ifade ediyorum ki; meslektaşlarımız yaşanan haksız rekabetin içinde asla olmadı ve olmayacak. Haksız rekabet halleri ve usulsüz yol ve yöntemlerle faaliyet göstermek, sektörümüz için bir dezavantaj unsurudur." Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, toplantıda ayrıca, son zamanlarda yapılan denetimlerde dikkat edilmesi gereken hususların da konuşulduğunu bildirdi.
Ankara'daki emlak danışmanlarının buluştuğu geniş katılımlı toplantıda, sektördeki gelişmeler değerlendirildi. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve 600'ü aşkın emlak danışmanının katıldığı zirvede, depremzede vatandaşların barınma konusunda yaşadıkları olumlu/olumsuz işleyişler de gözden geçirildi.

Emlak danışmanlarının büyük buluşmasında; sektörle ilgili yaşanan gelişmeleri aktardığını ve yaşanan haksız rekabetin içinde kesinlikle olmadıklarını ve bundan sonra da olmayacaklarını ifade ettiğini belirten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, toplantıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Ankara'daki emlak danışmanları bilgilendirme toplantısını büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Yaklaşık 600 emlak danışmanı meslektaşımızın hazır bulunduğu toplantıda, ülkemizin 11 ilini etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında meslektaşlarımızın depremzedelere verdikleri destek ve yapılan çalışmalar ile yaşanan sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

Meslektaşlarımız da; emlak kiralamada/satışta meydana gelen fahiş fiyat artışlarının içerisinde kesinlikle bulunmadıklarını, tam aksine zaman zaman kira bedelini bile kendilerinin ödediklerini, bundan sonra da depremzede vatandaşların yardımına koşmak adına aynı anlayış ve kararlılıkla faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Bir de son zamanlarda sektörümüz ile ilgili olarak haksız rekabet iddiaları var. Şunu açık yüreklilikle ifade ediyorum ki; meslektaşlarımız yaşanan haksız rekabetin içinde asla olmadı ve olmayacak. Haksız rekabet halleri ve usulsüz yol ve yöntemlerle faaliyet göstermek, sektörümüz için bir dezavantaj unsurudur."

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, toplantıda ayrıca, son zamanlarda yapılan denetimlerde dikkat edilmesi gereken hususların da konuşulduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.